Voltál már színtanácsadáson, mégsem vagy teljesen biztos magadban? Nem minden esetben ismered fel a színtípusodhoz tartozó árnyalatokat? Szükséged lenne némi inspirációra a ruhatárad összeállításához? Nem tudod, hol vannak azok a lelőhelyek, ahol a hozzád illő ruhákat találod? Engedd meg, hogy segítsek neked az új szolgáltatásommal: ez a Színtanácsadás 2.0!

Miről szól a Színtanácsadás 2.0 szolgáltatás?

2016 óta írom a Holy Duck! blogot, 2018 óta foglalkozom színtanácsadással. Igyekszem mindig nagyon alaposan átadni azt a tudást, amely segíthet abban, hogy tudatosan építs ruhatárat a jövőben. Azt tapasztaltam, hogy bármilyen alapos is vagyok, a sok információ között valami elsikkadhat. Sokkal gyakoribb viszont, hogy néhány hónappal vagy akár egy évvel később gyűlik össze annyi kérdés, hogy szükség lehet egy második konzultációra.

A Színtanácsadás 2.0 egy teljesen személyre szabott online szolgáltatás annak, aki már járt tanácsadáson (nem feltétlenül nálam), és felmerült benne jó néhány kérdés, amelyet szívesen megvitatna velem. Szüksége lenne megerősítésre, új lelőhelyekre vagy akár néhány alapdarabra, amelyet én ajánlok.

Hogyan kell elképzelni a konzultációt?

A konzultáció három részből áll.

  1. Konzultációs kérdőív – A kérdőívet akkor küldöm el, amikor bejelentkezel. Azért érdemes kitöltened, hogy előre fel tudjak készülni az online konzultációra lelőhelyekből, ötleteket gyűjtsek, össze tudjam állítani az inspirációs oldalakat, amelyeket majd e-mailben küldök el.
  2. Online konzultáció – A konzultáció ez esetben csak online zajlik az általad választott csatornán: Messenger, Skype vagy Zoom. A konzultáción átbeszéljük az ötleteimet, módosítjuk azokat. A konzultáció közben jegyzeteket készítek, hogy egyetlen ötlet vagy link se vesszen el. A jegyzeteket letisztázva átküldöm a konzultáció után.
  3. Inspirációs lapok – A konzultáció végén összeállítom az inspirációs lapokat, amelyeket e-mailben küldök el.

Mikortól él a szolgáltatás?

A Színtanácsadás 2.0 szolgáltatás 2020. április 20-tól vehető igénybe. Jelentkezni az info@holyduck.hu e-mail-címen tudsz.

Mennyi ideig tart, mennyibe kerül?

Az online konzultáció időtartama: 45–60 perc.

Az online konzultáció díja: 14.900 forint, amely magába foglalja az előzetes kutatómunkát és a személyre szabott inspirációs lapok elkészítését, amelyet e-mailben küldök el.

Holt tudunk beszélni? Skype, Messenger vagy Zoom

Fotó: Molnár Ancsa

Kiknek nem ajánlom a Színtanácsadás 2.0 szolgáltatást?

Nem ajánlom a szolgáltatást, ha még nem jártál színtanácsadáson – sem nálam, sem máshol. A színtanácsadásról ide kattintva olvashatsz többet.

Vásárolhatsz ajándékkártyát is, amelyet a vásárlástól számított egy éven belül bármikor fel tudsz használni. Ezzel kapcsolatban is kereshetsz az info@holyduck.hu e-mail-címen.

(Visited 1 099 times, 1 visits today)