A ruhásszekrényetek tele van olyan kincsekkel, amelyekről nem is gondoljátok, milyen jól néznek ki együtt. Mielőtt új ruhát vesztek, mert úgy érzitek, nincs egy göncötök sem, csekkoljátok a gardróbot. Meg fogtok lepődni!

A #30wears kihívás során – itt olvashattok róla bővebben – nem volt egyszerű dolog 29 teljesen különböző szettet összerakni. Olyan összeállításokat is ki kellett próbálnom, amelyeket először nem tudtam elképzelni.

A következő szett hatalmas kedvencem lett.

Az egyik oka, hogy sok kedvenc darabot tudtam beleilleszteni. A másik, hogy baromi kényelmes, amely nálam nem utolsó szempont. A harmadik pedig, hogy sok-sok dicséretet kapott, így nagy öröm volt viselni.

Alapból szeretem a nőies és sportos – sőt, kifejezetten sportolásra szánt – darabok kombinálását, de nagy bátorságot adott az is, hogy 2016 egyik legnagyobb slágere is az athleisure stílus volt.

Fotó: Mészáros Virág

Mit, honnan?

A rózsaszín ruhát a Zarában vettem 2011-ben. A sál, a cipő és a harisnya is a gardróbom lakói, közelében sincsenek a fenntartható divatnak.

A bőrdzsekimről korábban írtam a projekt Instagram-oldalán. Egy körúti turkálóban vettem néhány éve. Először csak az tűnt fel, hogy milyen puha. Majdnem bedobtam a mosógépbe otthon, amikor a címkére írva azt láttam: 100% leather.

Ma már tudom, ennek nem kellett volna annyira örülni. Sajnos, a címke sem garancia semmire, az olcsó bőrnek pedig komoly ára van, amit úgy fizetünk meg, hogy nem is tudunk róla. Bővebben ebben a korábbi bejegyzésben.

A póló ugyan fast fashion, de tökéletes példa arra, mennyire egyedivé tehető bármilyen megunt holmi. Mielőtt olcsón lehetett pólóra nyomtatni, a húgommal rendszeresen kézzel festettük a pólóinkat hobbiboltokban kapható textilfestékkel. Én azóta nem űzöm ezt az elfoglaltságot, de ő bármikor szívesen fest egy-egy pólót a családtagoknak. Nyomtathatná is, de az nem lenne kikapcsolódás a számára.

Nos, így állt össze ez a laza őszi szett.

Fotó: Mészáros Virág

Fotó: Mészáros Virág

Fotó: Mészáros Virág

A fotókat Mészáros Virág készítette, kövessétek Facebookon és Instagramon is! Kíváncsiak vagytok a többi szettre? Ide kattintva megtaláljátok őket!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 1 043 times, 1 visits today)