Túl a Holy Duck! blog első és a #viszlatfastfashion projekt tizedik hónapján. Összefoglaló és februári tervek.

Januárban nemcsak a blog kapott új helyet, hanem az Instagram után már

is jelen van.

A Lemon.hu-val együttműködve egy poszt is kikerült hozzájuk, az volt a leglátogatottabb a hónapban. Köszönet érte!

Mit várhattok a Holy Duck! blogon februárban?

Interjúk

A kezdetektől az volt a tervem, hogy interjúk is lesznek a blogon. Februárban kettőt is olvashattok majd – két Sárával.

Botanika tervezője, Hajgató Sára festőnövényekkel dolgozik, a gyönyörű, kézzel festett textilekből pedig felsőket, kendőket, clutchokat készít. Olyan varázslatos nevű növényekkel dolgozik, mint a csülleng, a rezeda, de tőle hallottam először a báránypirosító szót is – ez is egy növény.

Fotó: Mészáros Virág

Hajgató Sárával, a Botanika tervezőjével a CikkCakk Studióban találkoztunk

Februárban már sokan készülnek az esküvőre, tele van a Facebook-falam inspirációs esküvői fotózások képeivel. Az idei év abszolút favoritja – a fotók alapján – a Balint Sara Bridalwear. A tervezővel, Bálint Sárával a műhelyében találkoztunk. Sára régi csipkéket épít be a ruhákba, amelyek nőiesek, álomszerűek, egyszerre van jelen bennük a múlt és a jövő. A hónap második felében ezt a beszélgetést is olvashatjátok.

Kihívás

Februárban velem tarthattok a 10 x 10 téli gardróbkihíváson. A blog állandó fotósával, Virággal már lefotóztuk a szetteket, de real time is viselem majd őket.
Írjátok fel a naptárotokba: 2017. február 13-án indulunk. Addig lesz néhány bejegyzés, amely segít a szettek összeállításában, és megmutatom a korábbi 10 x 10 gardróbkísérletet is.

Fotó: Mészáros Virág

Az én saját kihívásom is dübörög: április óta nem vásárolok fast fashion üzletekben, október 11. óta pedig egyáltalán nem vásárolok. Beszámolok majd arról, hogy bírom. 🙂 (Jól látjátok, még élek.)

Glamour Women of the Year szavazás

Külön pontot kapott a GWOTY, ugyanis Az év kiegészítőtervezője kategória jelöltjei között ott van Szilágyi Andrea, a NES Shoes tervezője. Andrea vegán cipőket és táskákat készít, mindezt fenntartható módon. Támogassátok egy szavazattal!
Egyszer volt a lábamon NES topán egy fotózáson, eszméletlen kényelmes volt. Azóta nemcsak a cipőibe, hanem a táskáiba is szerelmes vagyok.

A hónap témája

  • Mi történik a kidobott ruhával?
  • Akkor most hova dobjam?
  • Nem jó a ruhagyűjtő konténer?
  • Nem jó a szeretetszolgálat?
  • Adománybolt?
  • Szükség van egyáltalán ennyi továbbadott ruhára?

Valószínűleg ez sokkal több időt vesz igénybe, mint egy hónap, de ezekkel a kérdésekkel folyamatosan találkozom, biztos vagyok benne, hogy sokakat érdekel. Engem is.

UPDATE: Most kaptam a hírt, hogy a NES cipellőket a Printában már nem tudjátok próbálni, de a Printát ennek ellenére is érdemes útba ejteni.

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 189 times, 1 visits today)