Belegondoltatok már, hány olyan ruhadarab van a szekrényetekben, amelyet nem viseltetek ezer éve? Ideje őket „megszellőztetni”, elővenni, feldobni, másképp viselni, ahogyan eddig tettétek. Egy nyári ruhácskát – amit az apukám hálóingnek nézett – télen is viselhettek, ha jól alá- illetve föléöltöztök.

Én imádom a réteges öltözködést, bár még van mit tanulnom a profiktól, ugyanis az a legvagányabb, ha a rétegek itt-ott kilátszanak, a minták keverednek, az összhatás egyszerre tűnik kaotikusnak és harmonikusnak. Legközelebb.

Mit viselek?

  1. Kockás ruha #turikincs, a békéscsabai Hádában találta anyu, amúgy Zara.
  2. A fekete lovaglócsizma Salamander, legalább 6–7 éves.
  3. A fekete szőrmellény a #viszlatfastfashion éra előtti F&F, a húgommal felváltva viseljük, az előző szezonban nála volt, idén én hordom.
  4. És a nyaklánc? Ősszel kíváncsiságból rendeltem egy NATU boxot, mert nagyon tetszett a kezdeményezés, hogy a dobozban minden egyes terméket környezettudatos vagy az ilyenfajta fejlesztésekre nyitott magyar tervezők állítottak elő.
  5. Természetesen volt rajtam vastag harisnya és aláöltöző is – ez utóbbi nem látszik.

Fotó: Mészáros Virág

Fotó: Mészáros Virág

Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 432 times, 1 visits today)