Mivel nagyon várom a tavaszt, és nem volt kedvem a mellényt sem lecserélni, a másik ruhát vetettem be. Tudjátok, terveztem egy olyan darabot, amit majd akár felsőként is viselhetek. Nos, ez az!

Gyerek, illetve kiskamasz voltam, amikor a pólók alá hosszú ujjú pólót, a spagettipántos ruhák alá rövid ujjú felsőt vettünk, és ettől hittük magunkat nagyon, de nagyon divatosnak. Most, hogy újra divatba jött a kilencvenes évek, nem sokat gondolkozom azon, hogyan téliesítsem a nyári ruhát.

És ti hogyan viselitek a nyári ruháitokat télen? Hordjátok egyáltalán?

Mit van rajtam?

  1. A fekete lovaglócsizma Salamander, legalább 6–7 éves.
  2. A fekete szőrmellény a #viszlatfastfashion éra előtti F&F, a húgommal felváltva viseljük, az előző szezonban nála volt, idén én hordom.
  3. Virágos ruha a H&M-ből (valamikor 2015 nyaráról).
  4. Aláöltöző szintén H&M. Ha nem volt rajtam százszor, akkor egyszer sem. Ma már persze nem is tudnám, hogy létezik ilyen, de nagyon sokáig bántam, hogy nem vettem belőle kettőt (vagy többet). Oké, tekeredik, csavarodik, de annyira szexi. Lassan teljesen elbomlik, de biztosan meg fogom siratni.

Fotó: Mészáros Virág

Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon és Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 210 times, 1 visits today)