A réteges öltözködésnél – vagy az efféle kihívásoknál – azért is érdemes könnyű anyagból készült ruhadarabokat választani, mert este kézzel kimosva, átöblögetve éjszaka megszárad a fűtőtesten, másnap pedig újra bevetésre kész.

Már az őszi kihívásnál is volt egy jolly joker ruhadarabom: egy kék, finom anyagból készült, farmerhatású ingruha, amit felsőként, szoknyaként és ruhaként is viseltem a 10 nap során. Most a virágos kisruhát tettem meg felsőnek. A fekete mellényt kicsit meguntam, így egy vagány bőrnaci és az aranyszínű pulcsi mellett döntöttem, de kellett valami csajos részlet a lovagi külső ellensúlyozására.

Mit viseltem?

  1. A fekete lovaglócsizma Salamander, legalább 6–7 éves.
  2. Virágos ruha a H&M-ből (valamikor 2015 nyaráról).
  3. Aranyszínű pulcsi a turkálóból (amúgy H&M). Ennek a pulcsinak amúgy nagyon vicces története van. Volt egy ilyen pulóverem, leértékelve vettem, hordtam télen-nyáron, éjjel-nappal, míg szinte teljesen lefoszlott rólam, meg kellett válnom tőle. (Nem volt könnyű, zokogtam belül.) Egy nyári turitúra alkalmával egyszer csak ott volt előttem A Pulcsi, a maga aranyszínű valójában. Nem mellesleg teljesen új állapotban. Azóta ismét velem van az eredeti klónja, és ismét csak imádni tudom.
  4. Fekete bőrnaci a turkálóból, amúgy pedig River Island.
  5. Szőrkabát, ami nem látszódik.

Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 320 times, 1 visits today)