Azt mondtam, elég a mellényből, de hosszú napom lesz, a farmer a legkényelmesebb, a a kék pulcsim viszont nem száradt meg, úgyhogy ebből kellett kitalálnom a negyedik szettet.

Higgyétek el, a végeredmény nem olyan dögös, mint a képeken. A fotó, ami kihozza a felső áttetszőségét. A valóságban diszkrétebb az összhatás, de tény, hogy ebben a szettben akár egy koncertre is elmennék.

Helyette ma este egy előadásra megyek, amelyet Zanin Éva tart az Antall József Tudásközpontban. A címe: Ruhánk bűnei – a textilipar fenntarthatóságának kihívásai. Sajnos, már telt házas, de nézzetek szét náluk, érdekes előadások vannak más témákban is.

Mit viselek?

  1. A fekete lovaglócsizma Salamander, legalább 6–7 éves.
  2. Aláöltöző, H&M, itt írtam róla bővebben.
  3. A farmer igazi #turikincs, amúgy GAP.
  4. Fekete szőrmellény, F&F.
  5. Szőrkabát, ami nem látszódik, a Zarában vettem két éve.
  6. A gyűrű karácsonyi ajándék volt a kolléganőmtől.

Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 494 times, 1 visits today)