Nem, egyelőre még nem unom. Úgy raktam össze a szetteket, hogy valószínűleg a szerda elég nehéz lesz, a hét vége megint laza. De ma például kifejezetten örültem ennek a kombónak. Még sminkelni is volt kedvem.

Persze, nem bíbelődtem vele annyit, mint a fotózáskor. A VOUS-nál (a magazinnál, ahol dolgozom) sokáig sminkesként dolgozott a csapattal Pádár Detti, akitől megtanultam a nyolcperces sminket, nemrég pedig sminktanácsadáson voltam nála. Átnéztük az ÖSSZES sminkcuccomat, kukába került néhány holmi, de olyan színkombinációkat mutatott (a már meglévő szemhéjpúdereimből), amikre álmomban sem gondoltam volna.

De mit viselek ma?

  1. A fekete lovaglócsizmát (Salamander, legalább 6–7 éves).
  2. A bőrnacit.
  3. A sötétkék pulcsimat, ami GAP és leárazáson vettem száz éve. Imádom valamiért a sötétkék pulcsikat, a sötétkék és fekete kombinációhoz pedig külön Pinterest-boardot hoztam létre korábban – nem a Holy Duck oldalára, hanem ide.
  4. A fekete szőrmellényt.
  5. Egy nyakláncot, amit az előző munkahelyi ruhacserén szereztem be.
  6. Természetesen a – fotón nem látható – szőrmekabátot.

Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 184 times, 1 visits today)