Adott két ruha és két pulcsi. Ha okosabban válogattam volna össze a színeket, mindkét ruhát mindkét pulcsival ellőhettem volna. Mivel azonban a kék sehogy sem illett a virágmintáshoz, kénytelen vagyok egy egész szettel kevesebbel beérni.

Egy jól felépített ruhatár alapja, hogy a színek harmonizálnak egymással, így könnyen és jól kombinálhatók is. Vannak, akik automatikusan rátalálnak a színeikre, mások nem ilyen szerencsések, meg kell tanulniuk, mely színek állnak jól nekik, melyek öregítik őket évekkel. És vannak azok, akik egész egyszerűen tojnak az egészre és jól érzik magukat a bőrükben – lilában és feketében ugyanúgy.

Az én ruhatáram nem áll finom harmóniákból, de úgy érzem, a sötét korszakom után újra kezdek visszatalálni a színekhez. Izgalmas kísérletezés, mivel több színtanácsadó és/vagy személyi stylist ismerősöm sem tudta eddig megmondani, milyen színtípusba tartozom. Lágy ősz típus vagyok (vagy tavasz, vagy hideg nyár :D), úgyhogy igencsak ideje összebarátkoznom a színekkel. A fekete és a fehér nem az én világom, de a szürke sem igazán. Ezzel a kihívással ezt nem sikerült megugrani, de ha tavasszal is velem tartotok, akkor – itt és most ígérem – színesebb lesz minden.

De mit viselek ma?

  1. A fekete lovaglócsizmát (Salamander, legalább 6–7 éves).
  2. A virágos ruhát a H&M-ből (minimum 2 éves).
  3. Az aranyszínű pulcsimat.
  4. Természetesen a – fotón nem látható – szőrmekabátot.
  5. Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

 

(Visited 189 times, 1 visits today)