Kezd számomra tisztulni a kép, mi is a baj a 10 x 10 gardróbkihívás téli verziójával akkor, ha nem megfelelően válogattam össze a ruhadarabokat (vagy nincsenek megfelelő darabok a szekrényemben). Nektek eszetekbe jutott valaha UGYANABBAN a felsőben bemenni a munkahelyetekre, amit előző nap is viseltetek?

Hát, nekem ma nemcsak eszembe jutott, hanem mire ezt a posztot olvassátok, valószínűleg már a telefonomat nyomkodom a villamoson, vagy a kávémat szürcsölöm a benti laptopom mellett.

A 8. nap ugyanis totális holtpont.

Ez a muszájszett, amiben nincsen sok fantázia, csak összedobáltam. Holnap több progim is van, ahol szeretnék valahogy kinézni. Az utolsó napra azért csak nem hagynám a nemszeretem szettet, mert az utolsó szett rányomja a bélyegét az egészre.

A baj csak az, hogy tegnap is az aranypulcsi volt rajtam – igaz, volt alatta egy ruha –, és ma is az van a szettben. Meg is cserélhetném, de akkor mi lesz a pozitív zárással? Fontosabb, hogy én jól érezzem magam, vagy érdekel, mit gondolnak rólam a kollégáim? Én tudom, hogy ennek a pulcsinak kutya baja, kiszellőzött éjszaka, nem izzadtam bele (a kék pulcsiról mindezt nem mondhatnám el), szóval miért is ne? Másrészt tényleg megszoktam, hogy ha nem is mosom ki egy viselet után a felsőmet, egymás után kétszer nem veszem fel.

De mit viselek ma?

  1. A fekete lovaglócsizmát (Salamander, legalább 6–7 éves).
  2. A tegnap is viselt aranyszínű pulcsimat.
  3. A kék farmeromat.
  4. Természetesen a – fotón nem látható – szőrmekabátot.
  5. Amit nem viselek, de a fotón szerepel, az a fekete szőrmemellény. Egyrészt meleg is lett az idő, másrészt a holtpontnak köszönhetően nagyjából látni sem akarom ma. Főleg azért, mert a holnapi szettemet viszont nagyon várom (úristen, ezt tényleg leírtam!), amihez meg szükség lesz rá.

Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 197 times, 1 visits today)