Nem ennek indult, csalónap lett belőle. Biztos a februári tavasz miatt döntött úgy a 6–7 éves Salamander csizmám, hogy megadja magát. Egészen pontosan a cipzárja foszlott szét egy darabon a bokám fölött.

Nem szerettem volna megkockáztatni, hogy elindulok benne, és egyszer csak teljesen szétesik az egész, mivel sajtótájékoztatóra mentem reggel. Ciki lett volna félig leszakadt csizmával ácsorogni a PR-szakemberek, újságírók és bloggerek között.

Egy ideje tervezem, hogy a téli cipőimet renováltatom. Már ki is néztem két helyet – egyet, amelyik a Facebookon is hirdeti magát és egyet, ami útba esik a munkahelyem felé. Kíváncsi vagyok a különbségre.

De mit viselek ma?

  1. A fekete lovaglócsizma (Salamander, legalább 6–7 éves) helyett egy Made in Spain félcipőt, amit még nyár végén vásároltam.
  2. A kék pulcsit.
  3. A kék farmert.
  4. Természetesen a – fotón nem látható – szőrmekabátot.
  5. A fülbevalót végül nem viseltem, mert nem illett a szetthez a cipőcsere miatt.

Fotó: Mészáros Virág

És a csalócipő

Ez vagyok én! #azenszepsegem #dove

A post shared by Eszter Mengyán (@sztimacs) on

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 244 times, 1 visits today)