Hetekkel ezelőtt fotóztuk be a szetteket. A fotózás végén vacsirandin viseltem a kedvenc szettet – ezt. Most a 10 x 10 kihívás végét ismét egy vacsirandival ünnepeljük. Ez persze nem igaz, hiszen a kihívás nélkül is elmennénk a régóta kinézett étterembe, de ez az ünneplés dolog olyan jól hangzik, nem?

Készülök egy hosszabb bejegyzéssel a 10 x 10 téli gardróbkihívás tapasztalatairól. Addig is köszönöm, hogy velem tartottatok! <3 Ünnepeljétek meg ti is azt, hogy

 • előkerültek új darabok a szekrényetekből,
 • kreatívan alkottatok egy kapszulagardróbot,
 • ha untátok, akkor is végigcsináltátok,
 • ha nem untátok, akkor tanultatok belőle,
 • vagy csak élveztétek a játékot.

Tavasszal folytatjuk!

De mit viselek ma?

 1. A fekete lovaglócsizma (Salamander, legalább 6–7 éves) helyett az ősszel vásárolt félcipőt.
 2. A tegnap is viselt aranyszínű pulcsimat.
 3. A fekete bőrnacit.
 4. A fekete aláöltözőt.
 5. A húgomtól kölcsönkapott fülbevalót és néhány ajándékba kapott gyűrűt.
 6. A fekete szőrmemellényt.
 7. szőrmekabátot.

Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág Fotó: Mészáros Virág

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, nem maradtok le semmiről. A szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben.

Csinálhatjátok titokban, de meg is mutathatjátok a szetteket! Használjátok a #winter10x10, a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10kihivas hashtaget az Instagramon vagy a Facebookon. Vagy küldjetek magatokról fotót a viszlatfastfashion@gmail.com e-mail címre. A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

És a többi szett?

 

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 239 times, 1 visits today)