A farmernadrág kockás inggel gigaklasszikus, nem lehet vele melléfogni, így beruházni is érdemes rá. Kicsit csavartam egyet a dolgon, így állt össze a farmering és kockás nadrág kombó. Akkor persze még nem sejtettem, hogy 6 fokkal és esővel kell megbirkóznunk.

A farmering egyébként már ősszel is bevált, igaz, akkor egy ingruhát nyúztam 10 napig, amire mindenki azóta is le szeretne csapni a ruhacserék alkalmával. Persze, nem adom senkinek, mert tényleg univerzális darab. Mint a farmeringek úgy általában. Ha rátaláltok az igazira, amit jól ki tudtok használni szoknyához, nadrághoz, begombolva, kinyitva, derékra kötve, kabát alá, póló fölé, akkor vegyétek meg, mert örök darab lesz.

Mit viselek a fotón?

  1. Farmering – Kölcsönben van nálam, kicsit kirándul, aztán a gazdája hazavárja; amúgy Stradivarius.
  2. Kockás nadrág – A Gyarmat utca és a Nagy Lajos király útja sarkán van egy kilós Háda, ott turiztam még tavaly. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem, igazi #turikincs. Amúgy Zara.
  3. Balerinacipő – Klasszikus, örök darab, Vagabond.
  4. Fülbevaló – A fotózásra kaptam kölcsön a Play Plants márka tervezőjétől, Dénes Barbarától, aki a ReWood/ÚjraFa kollekciójának minden darabját viharkárokból és metszési munkálatokból megmaradt, újrahasznosított faágakból készíti. Az ágakat felszeleteli, kézzel csiszolja, festi, lakkozza. Igazi, környezettudatos kiegészítő 🙂
10 x 10 tavasz gardrobkihivas holy duck blog viszlatfastfashion (5)

Fotó: Mészáros Virág, smink: Pádár Detti

10 x 10 tavasz gardrobkihivas holy duck blog viszlatfastfashion (3)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardrobkihivas holy duck blog viszlatfastfashion (2)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardrobkihivas holy duck blog viszlatfastfashion (4)

Fotó: Mészáros Virág

Mit viselek valójában?

  1. A nadrág alá húztam egy harisnyát és felvettem egy vastag zoknit is.
  2. A balerinacipőt gumicsizmára cseréltem (Dechatlon).
  3. És a biztonság kedvéért eltettem egy pulcsit és egy esőkabátot is. Nem, tényleg nem szeretnék megfázni. 🙁

Mit viseltem a kihívás során eddig?

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről.

Használjátok a #spring10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10tavasz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 340 times, 1 visits today)