Imádom a mix & match stílust – nézni. Egyszerűen az utóbbi években ritkán nyúltam mintákhoz, így nem volt sok lehetőségem fejleszteni a mintakeverési érzékemet. Ha igen, akkor is a biztonságosabb utat választottam: ugyanazok a színek domináltak, így valószínűleg sokaknak leesett, hogy nem véletlenül vettem a különböző ruhadarabokat magamra, hanem ez volt a kon-cep-ci-ó.

A 10 x 10 tavaszi kihívásban (10 ruhadarabból 10 különböző összeállítás, 10 napon át) mindenképp szerettem volna mixelni: valójában az egész kihívás erre az egy szettre épült. Ennek benne kellett lennie!

Mit viselek a fotón?

1. #turikincs kockás nadrág (amúgy Zara)

2. #turikincs bőrdzseki (amúgy River Island)

3. Rókás felső (Gyöngyösi Renáta / INER)

4. Balerinacipő (Vagabond)

10 x 10 tavaszi gardróbkihívás 5. nap (3)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavaszi gardróbkihívás 5. nap (4)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavaszi gardróbkihívás 5. nap (2)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavaszi gardróbkihívás 5. nap (5)

Fotó: Mészáros Virág

Mit viselek valójában?

MAJDNEM UGYANEZT! (Tűzijáták, dobpergés, konfettik.) Kivéve a cipő, mert a balerinát lecseréltem a kihívás elején az időjárás miatt egy fekete bokacsizmára (szintén Vagabond).

Mit viseltem a kihívás során eddig?

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #spring10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10tavasz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 192 times, 1 visits today)