A téli kihíváshoz képest egy nappal korábban jött el a holtpont, igyekeztem ezt egy olyan összeállítással átvészelni, amit szerettem a fotózáson viselni. Overall? Kizárt!

A téli kihívás 8. napján éreztem úgy, hogy eddig, és nem tovább: azonnal szabadon szeretnék válogatni a szekrényemben. Ennek a szabadságnak az elveszítése ugyanis a 10 x 10 kihívásban az igazi kihívás. Ha csak 10 ruhám lenne – bele sem szeretnék gondolni, messzire visz –, egyrészt már megfagytam volna, másrészt örülnék annak a tíznek.

Most már így is plusz két cipőnél, egy pulcsinál és egy mellénynél tartok a szeszélyes április miatt, de ennek ellenére is nagyon szeretném, ha végre szombat lenne, és szabadon válogathatnék. Az ilyen napokat azokkal az összeállításokkal lehet átvészelni, amelyekben jól éreztem magam a fotózáson.

Mivel az egyik kedvencemet csütörtökre tartogatom, így mára elő kellett venni egy másikat.

Mit viselek a fotón Kim Kardashian?

  1. #turikincs kockás nadrág (Zara)
  2. #turikincs top
  3. platformszandál (Vagabond)
  4. Nyaklánc, amit a fotózáshoz kaptam kölcsön a CikkCakk Studióból.
10 x 10 tavasz gardróbkihívás 7. nap

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardróbkihívás 7. nap (2)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardróbkihívás 7. nap (1)

Fotó: Mészáros Virág

Mi volt rajtam valójában?

  1. A cipőt lecseréltem egy fehér sneakerre (Adidas).
  2. Felkaptam a #turikincs bőrdzsekit.

Mit viseltem a tavaszi kihívás során?

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #spring10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10tavasz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 218 times, 1 visits today)