Legyen benne egy kis csavar – szoktam mondani a szerkesztőségben, ha a készülő cikkekről beszélgetünk. Nem csak nekem nincs kedvem ezredjére megírni ugyanazt a szezonális anyagot, nektek sem lenne kedvetek elolvasni. Na, vásárláskor is érdemes úgy nézni a ruhákat, hogy – ha lehet – legyen benne egy kis csavar. Például lehessen fordítva viselni.

Nehogy már a címke mondja meg, melyik a ruha eleje és hátulja! Mondjátok meg ti! 🙂 Igazából szerencsém volt ezzel a felsővel, mert nem is tetszett az eredeti verzióban, nem is úgy próbáltam fel, de aztán megszerettem így is, úgy is.

Mit viselek a fotón?

  1. Khaki nadrág (H&M)
  2. #turikincs felső (Mango volt valaha)
  3. Platformszandál (Vagabond)
10 x 10 tavasz gardrógkihívás 8. nap (1)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardrógkihívás 8. nap (3)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardrógkihívás 8. nap (2)

Fotó: Mészáros Virág

Mit viselek valójában?

  1. Cipőcsere volt most is (Vagabond bokacsizmára).
  2. Felkaptam a #turikincs bőrdzsekit.

Mit viseltem a tavaszi kihívás során?

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #spring10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10tavasz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 390 times, 1 visits today)