Legalábbis ma úgy éreztem, hogy ez a kedvencem, ami azért is jó dolog, mert jól akartam érezni magamat a bőrömben, és ehhez nálam sokszor az is kell, hogy jól érezzem magamat a ruhámban.

A Fashion Revolution Hungary meghívására vettem részt egy kerekasztal-beszélgetésen a fenntartható divatról, és mivel eléggé izgulós vagyok élőszóban, kellett a megerősítés a ruha által. Mivel ezt a szettet a fotózáson is megdicsérték a csajok, így nem volt kérdés, hogy ez lesz a csütörtöki.

Mit viselek a fotón?

  1. Khaki nadrág (évekkel ezelőttről, amúgy H&M)
  2. Farmering (kölcsönben, amúgy Stradivarius)
  3. Öv (évekkel ezelőttről, régebbi, mint a nadrág, H&M)
  4. Balerinacipő (2–3 éves lehet, Vagabond)
  5. Napszemüveg (életem első napszemüvege tavalyról, Furla)
10 x 10 tavasz gardróbkihívás 9. nap (1)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardróbkihívás 9. nap (4)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardróbkihívás 9. nap (2)

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 tavasz gardróbkihívás 9. nap (3)

Fotó: Mészáros Virág

Mit viseltem valójában?

Mivel a kihívás elején pocsék idő volt, így nem az eredetileg tervezett két cipővel meneteltem végig a kihíváson, hanem azonnal lecseréltem a cipőket. Most is a fekete bokacsizma volt rajtam (Vagabond).

Mit viseltem a tavaszi kihívás során?

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #spring10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas vagy a #10x10tavasz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon!

Ha tetszett a bejegyzés, osszátok meg a Facebookon is. <3 Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 172 times, 1 visits today)