A #30wears kihívás során fogtam egy rózsaszín alkalmi ruhát, és megpróbáltam 30 különböző módon viselni a hétköznapokon. Lassan egy év telt el a fotózás óta, és a 30 szett még mindig nem állt össze. Hiába, mégis csak egy alkalmi ruháról van szó, amit a legjobb tavasszal és ősszel viselni, mert egy dolog teheti igazán változatossá: a rétegek.

Szerencsére imádom a réteges öltözködést, ezt a kis ruhácskát viszont egyre kevésbé. Nagyon szerettem volna valami szépet venni, nagyon örültem neki, hogy le volt árazva, nem vettem észre, amit ma már igen. Hogy a dereka magasan van, hogy rövid, hogy nagyon kislányos. Ma már biztosan nem venném meg. Viszont a következő szett az egyik nagy kedvencem lett, amihez sokat hozzátett a fotó is.

Mit, honnan?

A rózsaszín ruhát a Zarában vettem, 2011-ben. Azóta tudom, hogy ez az árnyalat nem igazán az enyém. Mire jó egy három színtanácsadás, nem igaz?

A kötött körsál a H&M-ből van, legalább 4 éves, ha nem több.

A fekete aláöltöző szintén H&M, három éve biztosan nyúzom, a 2016-os téli 10×10 kihívás (azaz 10 ruhadarab, 10 napig, 10 különböző szettben) egyik főszereplője volt.

A cicatérdű harisnya pedig a magyar Virivee márkánál kapható. Érdemes szétnézni a honlapjukon és a Facebook-oldalukon is. A márka 2012 óta működik, „a harisnyák Budapesten készülnek, a felhasznált alapanyagok és csomagolások kizárólag Magyarországról és az Európai Unióból származnak.”

30wears viseld30szor Holy Duck! blog Mengyán Eszter

Fotó: Mészáros Virág

30wears viseld30szor Holy Duck! blog Mengyán Eszter

Fotó: Mészáros Virág

A fotókat Mészáros Virág készítette, kövessétek Facebookon és Instagramon is!

A #viseld30szor (vagyis a #30wears) kihívás kezdeteiről ebben a bejegyzésben olvashattok bővebben, az összes szettet pedig ide kattintva nézhetitek meg.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 359 times, 1 visits today)