Az októberi tavasszal nem lehet betelni, évek óta aranysárga az október, amit imádok. A double denim sokáig idegennek tűnt, de aztán egyszer csak megtetszett a dolog. Tavaly ugyanezt az inget kertészfarmerral viseltem, idén bevállaltam sokkal sötétebb farmerral is.

Mit viselek a fotón?

  1. farmer ingruha (2 éves F&F) ingként
  2. sötétkék #turikincs farmer (GAP)
  3. kockás sál (H&M)
  4. a cipő, amit le kellett cserélnem
10 x 10 ősz holy duck blog 3. nap

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 ősz holy duck blog 3. nap

Fotó: Mészáros Virág

10 x 10 ősz holy duck blog 3. nap

Fotó: Mészáros Virág

Mit viseltem valójában?

A kendő helyett magamra kaptam a bőrdzsekimet, a húgom karika fülbevalóját a fülembe tettem, és a cserecipő volt a lábamon, az Old Blue táskám pedig a vállamon.

A fotózáson a csajok nem hitték el, hogy ezt az inget be lehet gyömöszölni úgy a nadrágba, hogy ne nézzen ki furán. Azért nekem ma ez sikerült. Nem életem legkényelmesebb viselete, de sokkal csinosabb szerintem betűrve az ing, mint csomóra kötve.

Mit viseltem az őszi kihívás során?

Itt találjátok a korábbi kihívásokat

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #fall10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas, #10x10kihivas vagy a #10×10ősz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon! A gyönyörű sminkekért Pádár Dettinek jár hatalmas köszönet. Kövessétek a Facebookon vagy az Instagramon.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 276 times, 1 visits today)