Egyszer egy koncertre mentem el ebben a pamutruhában, ami alá egy farmert húztam. Jó ötletnek tűnt megismételni. Csak éppen azt felejtettem el, hogy az egy sokkal passzosabb farmer volt ám, majdnem jeggings. Az ötlet ötpontos, a kivitelezés viszont csak hármas így. A fotókon sokkal jobban mutatott, mint élőben. De azért nem engedem el ezt a dolgot. Van még olyan nadrágom, amivel ki szeretném próbálni.

Mit viselek a fotón?

  1. fekete #turikincs bőrdzseki (River Island)
  2. fekete félcipő (Vagabond)
  3. sötétkék #turikincs farmer (GAP)
  4. fekete pamutruha (H&M)
  5. kiegészítőnek a húgom tizenéves karika fülbevalója
holy duck 10 x 10 kihívás gardóbkihívás 4 nap

Fotó: Mészáros Virág

holy duck 10 x 10 kihívás gardóbkihívás 4 nap

Fotó: Mészáros Virág

Mit viseltem valójában?

Valójában pedig a cserecipőt viseltem ehhez a szetthez, ami egy Nike futócipő, és sajnos sokkal többször hordom mostanában, mint indokolt. És nem, nem futáshoz. Néni vagyok, nagyon kényelmes. 😀

Mit viseltem az őszi kihívás során?

Itt találjátok a korábbi kihívásokat

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #fall10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas, #10x10kihivas vagy a #10×10ősz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon! A gyönyörű sminkekért Pádár Dettinek jár hatalmas köszönet. Kövessétek a Facebookon vagy az Instagramon.

És végre mutatok közeli képet a sminkről. Ha minden jól megy, még idén megtanulom magam így kisminkelni. (Na, jó. Majdnem így… Dettinek végül is több mint 10 év előnye van.)

holy duck 10 x 10 kihívás gardóbkihívás 4 nap

Fotó: Mészáros Virág

holy duck 10 x 10 kihívás gardóbkihívás 4 nap

Fotó: Mészáros Virág

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 414 times, 1 visits today)