A hosszú hétvége kicsit megborította a munkanapokat és szabadnapokat, de a lényeg a lényeg: hétvégén nálam szünetel a 10 x 10 kihívás. (Akkor marad a játszós ruha.) A vasárnapi Cosmopolitan Blogger Dayre viszont felvettem a 6. szettet.

Mit viselek a fotón?

  1. farmer ingruha (2 éves F&F), ami volt már rajtam köpenyként és ingként is a kihívás során
  2. fekete félcipő (Vagabond)
  3. használt farmerből készült rongyszőnyegből készült táska 😀 az Old Blue-tól (Az Old Blue vezetője, Plank János lepett meg vele, amikor letelt az egy évig nem vásárolok fogadalmam.)
  4. volt kolléganőm jelenleg Ghánában él, tőle kaptam ezt az édes fülbevalót, amit ő készített ghánai újrahasznosított üveggyöngyökből; itt meg is tudjátok nézni a munkáit.

Fotó: Mészáros Virág

holy duck 10 x 10 kihívás őszi gardróbkihívás 6 nap

Fotó: Mészáros Virág

holy duck 10 x 10 kihívás őszi gardróbkihívás 6 nap

Fotó: Mészáros Virág

Mi volt rajtam valójában?

A fülcsit a karikára lecseréltem, és felvettem egy bőrdzsekit. Amúgy pont ugyanez!

Mit viseltem az őszi kihívás során?

Itt találjátok a korábbi kihívásokat

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #fall10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas, #10x10kihivas vagy a #10×10ősz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon! A gyönyörű sminkekért Pádár Dettinek jár hatalmas köszönet. Kövessétek a Facebookon vagy az Instagramon.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 328 times, 1 visits today)