Hiába ez a negyedik 10 x 10 kihívásom, még most is képes vagyok bakizni. Nem elég az elején a cipős történet, teljesen figyelmen kívül hagytam a magam által kreált aranyszabályt: mindig a kedvenc szettet hagyd utoljára! És persze még egy van: ha kevés ruha szerepel a kihívásban, mosni is kell. Ha mosol, annak meg is kell száradnia. Nos, én a kihívás utolsó három napjában MINDEN ESTE mosni fogok. De addig is…

Mit viselek a fotón?

  1. farmer ingruha (2 éves F&F), ami volt már rajtam köpenyként és ingként is a kihívás során
  2. kockás sál (H&M) poncsóként viselve, a derekamon annak a ruhának az övével megkötve, amelyik a #30wears kihívásban szerepel
  3. a lecserélt topán
holy duck 10 x 10 kihívás 7 nap

Fotó: Mészáros Virág

holy duck 10 x 10 kihívás 7 nap

Fotó: Mészáros Virág

Mi volt rajtam valójában?

Egy ruhacserés fülbevaló volt rajtam, és a fekete Vagabond bokacsizmát nyúztam ismét. És képzeljétek, még a bőrdzseki is rám jött.

Mit viseltem az őszi kihívás során?

Itt találjátok a korábbi kihívásokat

Segítség, lemaradtam a kihívásról!

Dehogyis! Az a legjobb az egészben, hogy a 10 x 10 gardróbkihívásba bármikor belekezdhettek, így nem maradtok le semmiről. Ezt a cikket olvassátok el, hogy könnyebb legye a tervezés.

Használjátok a #fall10x10 hashtaget, ha szeretnétek, hogy az ötletgazda is megtalálja a szetteket, de ha csak nekem mutatnátok meg, akkor a #10x10gardrobkihivas, #10x10kihivas vagy a #10×10ősz hashtaget írjátok a képhez.

A képeket Mészáros Virág készítette, kövessétek Instagramon vagy Facebookon! A gyönyörű sminkekért Pádár Dettinek jár hatalmas köszönet. Kövessétek a Facebookon vagy az Instagramon.

Ha nem szeretnétek lemaradni az új posztokról, kövessétek a blogot Facebookon és Instagramon is.

(Visited 601 times, 1 visits today)