Eddig ötször csináltam végig a 10 x 10 gardróbkihívást. Mindegyiknél volt valami döccenő. Ez volt az első, amelynek során egyszerű (de nagyszerű!) és a feltételezett színtípusomnak megfelelő ruhadarabok voltak rajtam.

Mi az a 10 x 10 gardróbkihívás? Ebből a cikkből kiderül.

A 10 x 10 kihívás kétszer öt napja alatt számtalan visszajelzés érkezett a blog Instagram- és Facebook-oldalán arról, milyen jól állnak az új színek, amelyeket használok. Pedig ha jobban megnézitek, nem is volt sok szín: sötétkék, bordó, világoskék, szürke és egy leheletnyi zöld a kockás poncsómon. Nem mondom, hogy ez a 10 x 10 kihívás 100%-ban én vagyok, de az alapok megvannak. Innen lehet építkezni. Ami viszont a színeket illeti, egyértelmű számotokra is, hogy a hideg színek nyertek, az árnyalatokon azért még van mit finomítani.

Nagyon hosszú ennek a színelemzésnek a története, aki csak most kezdi olvasni a blogot vagy még nem látta, kezdje ennél a bejegyzésnél.

A kihívást én úgy nehezítettem a magam számára, hogy igyekeztem mindennap tetőtől talpig másodkézből szerzett ruhadarabokba öltözni. A sportcipőm miatt ez nem tudott mindennap megvalósulni, de az összes rajtam látható ruhadarab vagy ruhacseréből vagy turizásból származik.

Mi az a ruhacsere? Hogyan szervezzünk jó ruhacserét? Itt írtam róla bővebben.

Mit viseltem a kihívás második felében?

A 10 x 10 gardróbkihívás első öt napjának beszámolójában az idei kihívást összehasonlítottam a tavaly téli kihívással.

10 x 10 / 6. nap

Ugyanaz a ruha és ugyanaz a kabát, mint az első napon, csak más a cipő, és a kabát megkapta a gallérját. Az összhatás is teljesen más.

10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8174

10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8167

10 x 10 / 7. nap

Kedvenc <3

10 x 10 / 8. nap

Itt ez lett volna tervben:

De aznap reggel megszavaztattam, mert végül is a 10 x 10 / 2. szett blézer nélkül is jó szerintem. Be is jött, ezt szavaztátok meg.

10 x 10 / 9. nap

Arra jöttem rá, hogy sokkal több sokfunkciós ruhára lenne szükségem. Ez a bordó ruha például jól néz ki garbóként is.

10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8221

Ezt a nyakláncot egy volt kolléganőm készítette ghánai gyöngyből. Kevés ékszert hordok, de ezt nagyon szeretem.

10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8244

10 x 10 / 10. nap

Az Equa kulacs az életem része karácsony óta. Kump Edina hulladékcsökkentési szakértő weboldaláról, a Hulladékmentes.hu-ról rendeltem más egyebekkel együtt. Edinával akkor beszélgettünk sokat, amikor a VOUS magazin számára készítettem interjút. (Rémes az a ruha, ami az interjú alatt rajtam volt.) A kulacs amúgy üvegből van, de nem félek, hogy eltörik. Mindenhova jön velem, és szerencsére így sokkal több vizet iszok, mint ha nem lenne. Korábban régi PET-palackokat töltöttem mindig újra, de azért ez egy fokkal stílusosabb megoldás. És remélhetőleg tartósabb is.

10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8334 10 x 10 gardóbkihívás tél holy duck_Z3A8321

(Visited 2 643 times, 1 visits today)