Soós Nóra a magyar kortárs képzőművészet egyik legjelentősebb alakja, épp nemrég nyílt nagyszabású tárlata a budapesti Virág Judit Galériában. Egy darabka Soós Nóra festményt most akár magunkkal is vihetünk, a Thinwood magyar szemüvegmárka ugyanis közös, limitált kollekciót készített a művésznővel.

A rajongók imádni fogják

Az utóbbi idők legizgalmasabb divatkollaborációja a Thinwood szemüvegmárka és Soós Nóra képzőművész közös, limitált kollekciója. Soós Nóra képei rendre megtalálhatóak nagy aukciósházak katalógusaiban, galériák tárlataiban, magángyűjteményekben, legutóbb pedig a Műcsarnokban volt egy nagyszabású – a helyzetből fakadóan – virtuális kiállítása.

Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy a magyar kortárs festészet egyik legmeghatározóbb alakja.

Amikor Kis Arnold, a márka alapítója és Varga Zsófia a Thinwood sales managere először meséltek erről az ötletről, odáig voltam. Na, nem azért, mert nagy Műcsarnok- vagy galérialátogató vagyok: épp ellenkezőleg. Bevallom, le vagyok maradva a magyar kortárs képzőművészetről, viszont egy ilyen projekt velem is megismertet néhány fantasztikus hazai művészt.

De biztosan vannak olyanok, akik nálam jobban képben vannak, és már most óriási rajongói a Soós Nóra színes, friss, rétegekből felépülő, a társadalmi-politikai problémákra utaló festményeinek, és szívesen viselnék a műveit a szemüvegükön is. Innentől ennek nincs akadálya!

Ismerd meg a Thinwood szemüvegmárkát

A Thinwood szemüvegmárkával harmadik éve működünk együtt. Nekem óriási dolog, hogy közvetlen közelről figyelhetem a fejlődésüket. Kezdték a pillekönnyű, saját fejlesztésű alapanyaggal, majd jöttek a színek, a formák. Innen eljutottak a teljesen személyre szabott keretekig, megnyitották a Thinwood SzemüvegSzabóságot, majd új helyre költöztek, és most készülnek a grandiózus új megnyitóra. Itt már nemcsak saját keretet tervezhettek és próbálhattok, hanem látásvizsgálatra is lehetőség van.

Olvasd el ezeket a korábbi cikkeket is:

Kecskeméti családi vállalkozásban készülnek a személyre szabott szemüvegkeretek – A Thinwood műhelyében jártam

Thinwood SzemüvegSzabóság – ahol a tökéletes szemüvegkeret születik

Próbált fel a Thinwood kereteket egy háromnapos nagyszabású eseményen!

A Thinwood legújabb dobása szerintem egy újabb szintlépés a márka életében, amit meg kell ünnepelni! Thinwood SzemüvegSzabóság MEGNYITÓ napokat április 21. és 23. között tartják. A háromnapos, nagyszabású eseményen debütálnak fém keretek ezüst és arany színekben, bemutatkozik a Balatonic x Thinwood edition, valamint a Sophi’s sunglasses napszemüvegek. Lesznek szupermenő színes lencsék és persze a már meglévő modellekkel is találkozhattok.

Helyszín: Budapest, Aradi utca 14. (pár percre az Oktogontól)

Esemény linkje a Facebookon: https://www.facebook.com/events/681513179771416

Fotó: Séllei Lilla, smink: Sipos-Lenkey Annamária
(Visited 376 times, 1 visits today)