Ahogy egy egyszerű ruhadarab elkészítése komoly szaktudásba, időbe, energiába és pénzbe kerül, ugyanez a helyzet a minőségi tartalommal is. Az a cikk, amelyből sokat lehet tanulni, vagy az a podcast, amelyet szívesen meghallgatsz, időbe, energiába és pénzbe kerül az előállítójának. A kreatív szakembereket több módon is tudtok támogatni.

A bevételeim és én

Mielőtt a támogatásodat kérem, szeretném átláthatóvá tenni a bevételeimet.

Egészen 2019 márciusáig a fizetésem egy részét és a szabadidőmet fordítottam a Holy Duck! blogra. 2019 márciusában közös megegyezéssel elbúcsúztam a munkahelyemtől, és belevágtam a szabadúszásba.

A bevételeim egy részét nektek köszönhetem, hiszen sokan vagytok, akik a blogon találtatok rá a színtanácsadás témájára, és hozzám jöttetek tanácsadásra. Nagyon hálás vagyok, hogy engem választottatok tanácsadótoknak.

A bevételeim másik részét az érzékenyítő előadások teszik ki, ezúton is köszönöm azoknak, akik meghívtak.

A bevételeim harmadik lába a szövegírás. Jelenleg nem publikálok rendszeresen sehol.

A blogon megjelentek a fizetett együttműködések is. Soha nem szerettem volna kizárólag ezekre támaszkodni, mert a függetlenségem megőrzése sokkal fontosabb annál, hogy minden együttműködést elvállaljak csak azért, hogy be tudjam fizetni a csekkeket. Csak olyan hirdetések jelentek meg az oldalon, amelyekkel akkor maximálisan tudtam azonosulni. 2020-ban a Printa környezettudatos márkával, a Touch Me Not környezettudatos márkával és a Vatera.hu Zöld Vatera aloldalával működünk együtt éves szinten. Emellett kisebb együttműködéseim is vannak minden hónapban.

Hogyan támogathatsz?

Színtanácsadás ajándékkártya

Ha színtanácsadást szeretnél ajándékba adni születésnapra, névnapra, évfordulóra, anyák napjára, karácsonyra vagy csak úgy, akkor nemcsak támogatod a munkámat, hanem egy életre szóló élményt szerzel annak, akit meglepsz. Az ajándékkártyát online küldöm el, a kártyát a megvásárlás napjától számított egy évig lehet beváltani. Érdekel a dolog? Egyeztessünk e-mailben: info@holyduck.hu

Színtanácsadás 2.0 online szolgáltatás

Voltál már színtanácsadáson, mégsem vagy teljesen biztos magadban? Nem minden esetben ismered fel a színtípusodhoz tartozó árnyalatokat? Szükséged lenne némi inspirációra a ruhatárad összeállításához? Nem tudod, hol vannak azok a lelőhelyek, ahol a hozzád illő ruhákat találod? A Színtanácsadás 2.0 szolgáltatást neked találtam ki! Bővebben itt >>>
Egyeztessünk e-mailben: info@holyduck.hu

Bármelyik megoldást is választod, támogatod a munkámat. Köszönöm a bizalmat!
Eszter

(Visited 775 times, 1 visits today)