Énidő, csajos program, önismereti lépés, vízválasztó, kezdő lökés, felfedezés, önbizalomnövelés. Tapasztalataim szerint a színtanácsadás ezekről is szól, nem csak a kevésbé jó, a jó vagy a legjobb árnyalatokról. Mindössze két óra, mégis rengeteget adhat.

Szeretnél meglepni valakit? Írj az info@holyduck.hu-ra a részletekért!

Mindegy, hogy születésnapra, névnapra, karácsonyra, újévre vagy csak úgy lepnél meg valakit – vagy akár magadat –, a színtanácsadás olyan élményajándék, amely valóban meghatározó lehet. Azért tudom, mert én is tapasztaltam.

Ajándékkártyát szeretnék, mit kell tudnom?

Ajándékkártyát vásárolhatsz egyéni színtanácsadásra és páros színtanácsadásra is.

Az ajándékkártya időpontja rugalmas, a vásárlástól számítva egy évig beváltható. Az időpontegyeztetés e-mailben történik.

Mennyibe kerül az ajándékkártya?

Az ajándékkártya pont annyiba kerül, mint a szolgáltatások díja.

  • Egyéni színtanácsadás ajándékkártya: 35.000 forint
  • Páros színtanácsadás ajándékkártya: 50.000 forint
  • Csoportos (3-4 fő) színtanácsadás ajándékkártya: 22.000 forint / fő

Magamat szeretném meglepni, lehet?

Én hiszek abban, hogy szükségünk van énidőre, a magunkkal való foglalkozásra, önfejlesztésre, pihenésre. A színtanácsadás nemcsak hasznos tudást nyújt, hanem nagyon jó, feltöltő program is. Szóval szerintem semmi akadálya annak, hogy magadat lepd meg.

Hogyan tudom megvásárolni?

Az ajándékkártyát átutalással tudod megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat e-mailben küldöm el. Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre!

Továbbadható az ajándékkártya?

Az ajándékkártya nem névre szól, te írhatod rá, kit szeretnél vele meglepni. Egyszer bárki felhasználhatja.

Milyen formában kapom meg az utalványt?

Az ajándékkártyát online küldöm el, egyedül karácsonyra készültek nyomtatott ajándékkártyák, amelyeket újrahasznosított papírra nyomott nekem a Co-Print Nyomdaipari Kft.

Hogyan használhatom fel az ajándékkártyámat?

Ugyanúgy, mintha bejelentkeznél hozzám tanácsadásra. Az e-mailben jelöld, hogy ajándékkártyával jönnél.

Ha hétvégére szeretnél jönni, mindig regisztrálj időben, mert a hétvégi helyek nagyon gyorsan betelnek. Itt tudsz regisztrálni: info@holyduck.hu

Mit adhatok a színtanácsadás mellé / után ajándékba?

Színtanácsadás után érdemes elmenned rúzstanácsadásra, melynek során egy gyönyörű alapsminket kapsz, majd megkeresitek az életmódodhoz és személyiségedhez leginkább illő rúzsokat.

A Múzsa Sminkstúdió egyéb szolgáltatásait ide kattintva érheted el.

Kérdésed van? Kihagytam valamit?

Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre, és igyekszem 48 órán belül válaszolni. A színtanácsadásról olvasd el ezt a korábbi posztomat, illetve hasznos lehet a Színtanácsadás: 5 dolog, amit tudnotok kell, mielőtt bejelentkeztek című posztom is.

(Visited 4 581 times, 15 visits today)