Mindegy, hogy születésnapra, névnapra, karácsonyra, újévre vagy csak úgy lepnél meg valakit – vagy akár magadat –, a színtanácsadás olyan élményajándék, amely valóban meghatározó lehet. Azért tudom, mert én is tapasztaltam.

Színtanácsadás ajándékkártyát szeretnék, mit kell tudnom?

Ajándékkártyát vásárolhatsz egyedi palettát tartalmazó színtanácsadásra vagy alap színtanácsadásra is.

Az ajándékkártya időpontja rugalmas, a vásárlástól számítva egy évig beváltható. A bejelentkezés emailben történik. Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre!

Mennyibe kerül az ajándékkártya?

Az online ajándékkártya annyiba kerül, mint a szolgáltatások és emailben küldöm.

  • Színtanácsadás személyes színprofillal egy fő esetén:79.000 forint
  • Színtanácsadás személyes színprofillal két fő esetén: 69.000 forint / fő
  • Alap színtanácsadás egy fő esetén: 49.000 forint
  • Alap színtanácsadás két fő esetén: 39.000 forint / fő

Magamat szeretném meglepni, lehet?

Hiszek abban, hogy szükségünk van énidőre, a magunkkal való foglalkozásra, önfejlesztésre, pihenésre. A színtanácsadás nemcsak hasznos tudást nyújt, hanem nagyon jó, feltöltő program is. Szóval szerintem semmi akadálya annak, hogy magadat lepd meg.

Hogyan tudom megvásárolni?

Az ajándékkártyát átutalással tudod megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat e-mailben küldöm el. Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre!

Továbbadható az ajándékkártya?

Az ajándékkártya nem névre szól, te írhatod rá, kit szeretnél vele meglepni. Egyszer bárki felhasználhatja.

Milyen formában kapom meg az utalványt?

Az ajándékkártyát kérheted online és nyomtatott formában is. Az online ajándékkártya a megadott email címre érkezik, a nyomtatott ajándékkártya pedig az általad megadott postacímre.

A nyomtatott ajándékkártya környezetbarát magpapírra készült. Ez a különleges papír egynyári virágmagokat tartalmaz, elültethető és 100%-osan lebomlik. A kártyákat a Seed Bonbon® magyar vállalkozástól rendeltem – ezzel is támogatva egy másik női vállalkozó munkáját.

Hogyan használhatom fel az ajándékkártyámat?

Ugyanúgy, mintha bejelentkeznél hozzám tanácsadásra. Az e-mailben jelöld, hogy ajándékkártyával jönnél.

Ha hétvégére szeretnél jönni, mindig regisztrálj időben, mert a hétvégi helyek nagyon gyorsan betelnek. Itt tudsz regisztrálni: info@holyduck.hu

Mit adhatok a színtanácsadás mellé / után ajándékba?

A színtanácsadás mellé vásárold meg a könyvemet is, amely számtalan gyakorlati tippel segít abban, hogy környezettudatos ruhatárat építs lépésről lépésre.

Kérdésed van? Kihagytam valamit?

Írj az info@holyduck.hu e-mail-címre, és igyekszem 48 órán belül válaszolni. A színtanácsadásról olvasd el ezt a korábbi posztomat, illetve hasznos lehet a Színtanácsadás: 5 dolog, amit tudnotok kell, mielőtt bejelentkeztek című posztom is.

A fotókat Séllei Lilla készítette.

(Visited 8 880 times, 1 visits today)