Fontos információ, kérlek, olvasd el!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy előre nem tervezhető okok miatt 2023. október 13. és 2024. január 31. között nem tartok tanácsadásokat, így színtanácsadást sem. Az első szabad foglalható időpontokról a közösségi média oldalaimon adok hírt. Ha ajándékkártyát kaptál, azt 2024. február 1-től tudod beváltani, a lejárati időpontot természetesen rugalmasan kezelem. Nagyon köszönöm a megértést!


Egyre többen keresnek meg, hogy legyen színtanácsadás Budapesten kívül is. Szívesen utazom el az ország bármely városába, amennyiben összegyűlik kellő számú jelentkező, illetve segítséget kapok a szervezéshez. Lehetőség van külföldi tanácsadásokra is, de ebből jóval kevesebbet tudok vállalni egy évben. Ha tudsz segíteni a szervezésben vagy átvállalnád azt, írj üzenetet az info@holyduck.hu e-mail-címre.

Színtanácsadás belföldi és külföldi nagyvárosokban

A helyszíneket ábécésorrendben találod a felsorolásban, nem a színtanácsadások időpontja szerint.

BÉKÉSCSBA

Mikor? Nincsenek előre fixált békéscsabai időpontok egyelőre, de hétköznapokon szívesen vállalok színtanácsadást és testalkatelemzést 10:00 és 15:00 között.
Hol? Jelenleg a saját otthonomban tartok színtanácsadást, a pontos címet az egyeztetés során küldöm el.

Milyen szolgáltatások elérhetők? Egyéni színtanácsadásra, páros színtanácsadásra vagy testalkatelemzésre tudsz jönni hozzám, jelentkezz emailben!

Szeretnéd lefoglalni? Írj emailt az info@holyduck.hu email címre!


GYŐR

Mikor? 2023. május 13-14-15.
Hol? Secret Power Studio

Mit tartalmaz a 60 perces színtanácsadás?

  • maximális figyelmet, amelynek során megismerheted, mely árnyalatok állnak a legjobban,
  • egy inspirációs e-bookot a színtípusodról,

Részvételi díj: 29.000 forint / fő

Fotó: Séllei Lilla