Olyan dilemmákon gondolkozunk közösen, amelyek felmerültek benned a mindennapi öltözködésed során.

Úgy érzed, nem találod a stílusod? Nem tudod, hogyan kombináld kreatívabban a meglévő ruháidat? Nem állnak össze a szettek a színtanácsadás vagy testalkatelemzés után se? Elakadtál a fenntarthatóbb, tudatosabb ruhatár építésében és segítségre van szükséged? A Vásárolj a szekrényedből! konzultációt neked találtam ki!

Ez egy rugalmas témájú konzultáció, ahova te hozod az aktuális dilemmáidat, és közösen gondolkodunk a számodra legjobb megoldáson.

  • Volt olyan vendégem, aki kifejezetten azt kérte, hogy beszéljünk át több szettet, amit összeállított magának, mert nem tudta megfogalmazni, mi nem működött, csak érezte, hogy valami nem az igazi.
  • Volt, aki azzal keresett meg, hogy nem találja a stílusát, és úgy érzi, emiatt nem azt látja a tükörben, akit szeretne.
  • Nem egy valaki fordult hozzám azért, mert a korábbi tanácsadásán egyoldalú ötleteket kapott, és úgy érezte, lemondtak róla a stílustanácsadók az alkata miatt.
  • Megint más több olyan kérdéssel keresett meg, amelyek a ruhatára környezettudatosabbá alakításánál okoztak neki dilemmát.

Elvesztél a gardróbodban? Több szem többet lát – segítek!

Az elmúlt években, miközben a fenntartható divat szakértő címkét kaptam másoktól – folyamatosan azon dolgoztam, hogy még sokoldalúbban tudjak segíteni azoknak, akik szeretnének tudatosabban építeni a ruhatárukat. 2016 óta szín- és stílustanácsadó képzést, testalkatelemzés kurzust, személyi stylist magánképzést végeztem, megismerkedtem és kipróbáltam több stíluselemző módszert, jártam több Kibbe-tanácsadóknál. És a mai napig rendszeresen tanulok a hazai és külföldi kollégáimtól.

Tudom azt, hogy egy másik ember mindig más látásmóddal, szemlélettel vagy tapasztalattal közelít ugyanahhoz a témához – jelen esetben a ruhatárhoz. De nagyon sokat lehet tanulni abból is, ha egy biztonságos környezetben egy szakember előtt hangosan kimondunk olyan mondatokat, amelyeket megfogalmazva új szemmel tudunk nézni az adott témára.

Mióta tanácsadóként dolgozom, legalább ezer nő dilemmáit, elakadásait ismertem meg. A tapasztalataim miatt kifejezetten komplexen tekintek a stílusra, az öltözködésre és a fenntartható divatra, nem hiszek abban, hogy csak egyetlen megoldás létezik egy adott kérdésre. Ahogy azt sem gondolom, hogy mindenkinek ugyanaz a módszer segít majd.

A Vásárolj a szekrényedből! szolgáltatást a tanácsadásaim során tapasztaltak miatt hoztam létre. Olyan dilemmákon gondolkozunk közösen, amelyek felmerültek benned a mindennapi öltözködés során.

ruhatarolas holy duck fenntarthato divat ikea_3
Fotó: Mészáros Virág

Jelentkezz be hozzám, ha:

  • vannak ruháid, mégsem állnak úgy össze a szettek, ahogyan szerenéd, de nem tudod, miért.
  • jártál színtanácsadáson és / vagy testalkatelemzésen, de szeretnél tovább lépni, és úgy érzed ehhez szükséged van néhány tippre.
  • egészen egyszerűen nem találod a stílusodat.
  • fenntarthatóbb megoldásokat keresel, de egy-két kérdéssel nem jutsz előre, és szeretnéd átbeszélni.
  • valami más elakadásod van, ami az öltözködéssel kapcsolatos, de még nem tudod megfogalmazni.

Mit tartalmaz a Vásárolj a szekrényedből! szolgáltatás?

Egy minimum 60, maximum 120 perces online beszélgetést, melynek során közösen keressük a választ a kérdéseidre.

Az időpontfoglaláskor küldök egy kérdőívet, amelyben néhány kérdést teszek fel. A válaszaidból látni fogom, körülbelül mi a konzultációnk témája, ezt finomhangolhatjuk a továbbiakban.

Fontos, hogy a kérdőívet minél előbb, a konzultáció előtt legalább 72 órával küldd vissza, hogy fel tudjak készülni a találkozónkra.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Egy konzultációs alkalom maximum 60 percig tart, ezt minden esetben ki kell fizetni, akkor is, ha nem töltjük ki a 60 percet.

Minden további megkezdett 30 perc plusz díjjal vehető igénybe.

Mennyibe kerül a Vásárolj a szekrényedből! szolgáltatás?

A 60 perces konzultáció díja 15.000 forint, minden további megkezdett 30 perc 10.000 forint.

A konzultációt követően állítom ki a számlát. Kérlek vedd figyelembe, hogy jelenleg csak magánszemélyeknek tudok számlázni.

Hol tudok időpontot foglalni?

Időpontot ide kattintva tudsz foglalni, de időpontok tekintetében rugalmas vagyok.

Ha például munkaidő után vagy az esti altatás után lenne számodra a legmegfelelőbb, azt is meg tudjuk beszélni. Ebben az esetben írj emailt az info@holyduck.hu email címre!

Gyakori kérdések a Vásárolj a szekrényedből! szolgáltatásról

Online vagy személyes a szolgáltatásod?

A szolgáltatás jelenleg kizárólag online konzultáció formájában érhető el. Személyes konzultációt jelenleg nem tudok vállalni.

Fotókat is kell küldenem magamról?

Vannak olyan kérdések, amelyeket csak így tudunk átbeszélni, ezért ha olyan a témád, akkor számíts rá, hogy fényképeket is kell készítened a ruháidról vagy saját magadról (tükörkép) felöltözve.

Mi van akkor, ha nem tetszenek azok a megoldások, amiket ajánlasz?

A konzultáció egy beszélgetés, amelynek során nyugodtan kifejezheted, ha valami nem tetszik vagy nem tudod elképzelni magadon. Ez teljesen természetes. A nyitottság viszont nagyon fontos a részedről, mert a próbálgatás és a kísérletezés a fejlődés alapja. Annyit tudok segíteni közben, hogy a miértekre meg tudom adni a választ.

Elképzelhető az is, hogy valaminek elméletben nagyon működnie kellene, a gyakorlat mégis mást mutat. Ez a legprofibb stylistoknál is előfordul, olyankor levonjuk a tapasztalatokat és keresünk más megoldást.

Hétvégén is dolgozol?

A Vásárolj a szekrényedből szolgáltatás nem érhető el hétvégén, de ha máskor nem tudjuk megoldani, akkor az esti altatás után tudok vállalni konzultációt.

Mi van akkor, ha nem tudom megfogalmazni a problémámat?

Akkor sincs semmi gond, hiszen sokszor nem is tudjuk igazán, milyen problémával állunk szemben. Az öltözködést rengeteg tabu és tévhit övezi. Ilyenkor érdemes két konzultácóval tervezni, az elsőben a problémát keressük, a második a megoldásokról szól.

Mi történik akkor, ha nem a szekrényeben van a megoldás, és végül nem tudok csak a szekrényemből vásárolni?

Azt hiszem, ez sokunkkal előfordul és ez is teljesen természetes. Ha eljutunk ide, ne érezd rosszul magad, hiszen ez is megoldása a kérdésednek / problémádnak.

Hogyan tudok fizetni?

A foglalás során automatikusan kapsz egy emailt, amelyben a számla kiállításához szükséges adatokat kérem el – teljes név, email, lakcím. A számlát a konzultáció napján állítom ki 8 napos fizetési határidővel.

Nem találok időpontot, ez lehetséges?

Az időpontok tekintetében igyekszem naprakész lenni. Ennek ellenére elképzelhető, hogy 3 hónapra előre betelnek az időpontjaim, nekem pedig időre van szükségem, hogy megszervezzem a következő fél évemet. Ha nincs elérhető időpont, nyugodtan írj emailt az info@holyduck.hu email címre!

Foglalás előtt olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!

(Visited 1 times, 1 visits today)