Olyan dilemmákon dolgozunk közösen, amelyek felmerültek benned a mindennapi öltözködésed során.

Úgy érzed, nem találod a stílusod? Nem tudod, hogyan kombináld kreatívabban a meglévő ruháidat? Nem állnak össze a szettek a színtanácsadás vagy testalkatelemzés után se? Elakadtál a fenntarthatóbb, tudatosabb ruhatár építésében, és segítségre van szükséged? A Vásárolj a szekrényedből! online gardróbkonzultációt neked találtam ki!

Időpontot ide kattintva tudsz foglalni.

Ez egy rugalmas témájú konzultáció, ahova te hozod az aktuális dilemmáidat, és közösen gondolkodunk a számodra legjobb megoldáson.

  • Volt olyan vendégem, aki kifejezetten azt kérte, hogy beszéljünk át több szettet, amit összeállított magának, mert nem tudta megfogalmazni, mi nem működött, csak érezte, hogy valami nem az igazi.
  • Volt, aki azzal keresett meg, hogy nem találja a stílusát, és úgy érzi, emiatt nem azt látja a tükörben, akit szeretne.
  • Nem egy valaki fordult hozzám azért, mert a korábbi tanácsadásán egyoldalú ötleteket kapott, és úgy érezte, lemondtak róla a stílustanácsadók az alkata miatt.
  • Megint más több olyan kérdéssel keresett meg, amelyek a ruhatára környezettudatosabbá alakításánál okoztak neki dilemmát.

Elvesztél a gardróbodban? Több szem többet lát – segítek!

Az elmúlt években, miközben a fenntartható divat szakértő címkét kaptam másoktól – folyamatosan azon dolgoztam, hogy még sokoldalúbban tudjak segíteni azoknak, akik szeretnének tudatosabban építeni a ruhatárukat. 2016 óta szín- és stílustanácsadó képzést, testalkatelemzés kurzust, személyi stylist magánképzést végeztem, megismerkedtem és kipróbáltam több stíluselemző módszert, jártam több Kibbe-tanácsadóknál, jelenleg coach-nak képződöm.

Tudom azt, hogy egy másik ember mindig más látásmóddal, szemlélettel vagy tapasztalattal közelít ugyanahhoz a témához – jelen esetben a ruhatárhoz. De nagyon sokat lehet tanulni abból is, ha egy biztonságos környezetben egy szakember előtt hangosan kimondunk olyan mondatokat, amelyeket megfogalmazva új szemmel nézünk a gardróbunkra.

Mióta tanácsadóként dolgozom, legalább ezer nő dilemmáit, elakadásait ismertem meg. Tapasztalataim miatt kifejezetten komplexen tekintek a stílusra, az öltözködésre és a fenntartható divatra, nem hiszek abban, hogy csak egyetlen megoldás létezik egy adott kérdésre. Ahogy azt sem gondolom, hogy mindenkinek ugyanaz a módszer segít majd.

A Vásárolj a szekrényedből! online gardróbkonzultációt a tanácsadásaim során tapasztaltak miatt hoztam létre. Olyan dilemmákon gondolkozunk közösen, amelyek felmerültek benned a mindennapi öltözködés során.

ruhatarolas holy duck fenntarthato divat ikea_3
Fotó: Mészáros Virág

Jelentkezz be hozzám, ha:

  • vannak ruháid, mégsem állnak úgy össze a szettek, ahogyan szeretnéd, de nem tudod, miért.
  • jártál színtanácsadáson és / vagy testalkatelemzésen, de szeretnél tovább lépni, és úgy érzed ehhez szükséged van néhány tippre.
  • egészen egyszerűen nem találod a stílusodat.
  • fenntarthatóbb megoldásokat keresel, de egy-két kérdéssel nem jutsz előre, és szeretnéd átbeszélni.
  • valami más elakadásod van, ami az öltözködéssel kapcsolatos, de még nem tudod megfogalmazni.

Mit tartalmaz a Vásárolj a szekrényedből! online gardróbkonzultáció?

Egy minimum 60, maximum 120 perces online beszélgetést, melynek során közösen keressük a választ a kérdéseidre.

Az első alkalom előtt egyeztetünk egy ingyenes, előzetes beszélgetésre, ami mindössze 20-30 perc. Ez alatt az idő alatt igyekszem felmérni, hogyan léphetünk majd tovább hatékonyan.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Egy konzultációs alkalom maximum 60 percig tart, ezt minden esetben ki kell fizetni, akkor is, ha nem töltjük ki a 60 percet.

Minden további megkezdett 30 perc plusz díjjal vehető igénybe.

Mennyibe kerül a Vásárolj a szekrényedből! gardróbkonzultáció?

A 60 perces konzultáció díja 15.000 forint, minden további megkezdett 30 perc 10.000 forint.

A konzultációt követően állítom ki a számlát. Kérlek vedd figyelembe, hogy jelenleg csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani.

Hol tudok időpontot foglalni?

Időpontot ide kattintva tudsz foglalni.

Egyik időpont sem megfelelő? Az időpontok tekintetében rugalmas vagyok. Ha például a munkaidő vagy az esti altatás után lenne számodra a legjobb, azt is meg tudjuk beszélni. Írj emailt az info@holyduck.hu email címre!

Gyakori kérdések a Vásárolj a szekrényedből! szolgáltatásról

Online vagy személyes a szolgáltatásod?

A szolgáltatás jelenleg kizárólag online konzultáció formájában érhető el. Személyes konzultációt jelenleg nem tudok vállalni.

Fotókat is kell küldenem magamról?

Vannak olyan kérdések, amelyeket csak így tudunk átbeszélni, ezért ha olyan a témád, akkor számíts rá, hogy fényképeket is kell készítened a ruháidról vagy saját magadról (tükörkép) felöltözve.

Mi van akkor, ha nem tetszenek azok a megoldások, amiket ajánlasz?

A konzultáció egy beszélgetés, amelynek során nyugodtan kifejezheted, ha valami nem tetszik vagy nem tudod elképzelni magadon. Ez teljesen természetes. A nyitottság viszont nagyon fontos a részedről, mert a próbálgatás és a kísérletezés a fejlődés alapja. Annyit tudok segíteni közben, hogy a miértekre meg tudom adni a választ.

Elképzelhető az is, hogy valaminek elméletben nagyon működnie kellene, a gyakorlat mégis mást mutat. Ez a legprofibb stylistoknál is előfordul, olyankor levonjuk a tapasztalatokat és keresünk más megoldást.

Hétvégén is dolgozol?

A Vásárolj a szekrényedből! konzultáció nem érhető el hétvégén, de ha máskor nem tudjuk megoldani, akkor az esti altatás után tudok vállalni konzultációt.

Mi van akkor, ha nem tudom megfogalmazni a problémámat?

Akkor sincs semmi gond, hiszen sokszor nem is tudjuk igazán, milyen problémával állunk szemben. Az öltözködést rengeteg tabu és tévhit övezi. Ilyenkor érdemes két konzultácóval tervezni, az elsőben a problémát keressük, a második a megoldásokról szól.

Mi történik akkor, ha nem a szekrényeben van a megoldás, és végül nem tudok csak a szekrényemből vásárolni?

Azt hiszem, ez sokunkkal előfordul és ez is teljesen természetes. Ha eljutunk ide, ne érezd rosszul magad, hiszen ez is megoldása a kérdésednek / problémádnak.

Hogyan tudok fizetni?

A számlát a konzultáció napján állítom ki 8 napos fizetési határidővel.

Az előzetes 20-30 perces megbeszélés ingyenes.

Nem találok időpontot, ez lehetséges?

Ha nem találsz időpontot, nyugodtan írj az info@holyduck.hu email címre!

Foglalás előtt olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!

(Visited 1 times, 1 visits today)