Nézz magadra új szemmel, ismerd meg önmagad, hogy a céljaidnak megfelelően, tudatosan és magabiztosan tudj választani a különböző ruhadarabok közül.

Tudatos, téged támogató ruhatár a megfelelő formákkal és fazonokkal

Tapasztalatból mondom – mert én is végigmentem ezen a folyamaton -, hogy a testünkről tanulni az egyik legnehezebb, ugyanakkor az egyik legizgalmasabb dolog. A legtöbbször ugyanis nemcsak a testünket, hanem a lelkünket is öltöztetjük. A legideálisabb árnyalatok ismerete instant örömforrás lehet, viszont a testünk objektív elemzése nagyobb kihívás érzelmi szempontból is.

Azt vallom, hogy minden test megérdemli azt, hogy szeretettel öltöztessék. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint megérteni azt, hogy mi és miért működik rajta.

A tested különböző formáit ugyanis felerősítheted vagy ellensúlyozhatod azzal, hogy milyen ruhadarabokat viselsz. A testalkatelemzés egy olyan izgalmas rendszer, amely segít megérteni ezeket az objektív hatásokat, hogy utána a kezedben legyen a döntés arról, hogy milyen hatást szeretnél aznap elérni. (Mert nem, nem kell minden egyes nap ragyogni.)

Egy olyan szemléletet szeretnék átadni, amely az optikai harmónián alapul. Amire nálam számíthatsz, az a biztonságos légkör, a megengedő hozzáállás és az empátia.

A testalkatod, az arányaid ismerete jó befektetés és hasznos eszköz, amelynek segítségével még egy lépéssel közelebb kerülsz önmagadhoz. Lehet, hogy a tested változik, de az optikai szabályrendszer állandó, így hosszú távon tudod alkalmazni a tanultakat.

Jelentkezz egy testalkatelemzéssel egybekötött beszélgetésre, ha…

 • érdekelnek a test arányain alapuló harmóniarendszerek.
 • tudni szeretnéd, milyen szabások, minták, díszítések, cipők és táskák hogyan mutatnak az arányaiddal.
 • finom eszközöket keresel, hogy kiemelhesd azt, amit szeretsz magadon.
 • szeretnéd megérteni, miért nem veled van a baj, amiért nem találsz jó ruhákat.
 • szeretnéd jobban érezni magad.
 • tudatosabb és magabiztosabb szeretnél lenni.
 • érdekel a környezettudatos öltözködés.
 • álmod az önazonos ruhatár.
 • szeretnél örömmel öltözködni.

Mit tartalmaz a testalkatelemzés szolgáltatás?

Első alkalom igényfelméréssel személyesen vagy online (kb. 60-90 perc): beszélgetünk majd a szépségideálokról, az öltözködés alapjairól, az általános optikai hatásokról, a ruhatáradról, az öltözködéshez fűződő viszonyodról. Csak olyan kérdésekre keresem a válaszokat, amelyek téged érdekelnek. Csak azokról a területekről beszélgetünk majd, amelyeket kihívás számodra öltöztetni. A testalkatelemzés a megoldásokra fókuszál.

Amint megvannak az adataid, két héten belül részletes, személyre szabott e-bookot készítek fotókkal, tippekkel: a méreteid és a fotóid alapján elkészítek egy komplex, személyre szabott elemzést. A testalkatelemzés során arról kell döntened, milyen hatást szeretnél elérni. Az elemzés után tudni fogod, mivel tudsz ráerősíteni arra, ami tetszik magadon. És ahhoz is kapsz tippeket, mivel tudod elvonni a figyelmet arról, amit kevésbé szeretnél kiemelni. Minimum 30 oldalnyi példát gyűjtök össze több mint 100 fényképpel, hogy minél hasznosabb legyen az összeállítás számodra.

Második alkalom, online konzultáció (60 perc): e-mailben megkapod az e-bookot, majd egyeztetünk egy 60 perces konzultációs időpontot, ahol átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat és felteheted a kérdéseidet.

Harmadik alkalom, follow-up konzultáció (20 perc): ha néhány hónappal az elemzés után még vannak kérdéseid és úgy érzed, jó lenne ezekről beszélgetni, kérhetsz időpontot egy 20 perces, díjmentes konzultációra.

Mennyi ideig tart az elemzés?

Az első alkalom 60-90 perc (személyesen több, online kevesebb általában).

A második konzultáció 60-90 perc.

A harmadik, follow-up konzultáció 20 perc.

Mennyibe kerül a testalkatelemzés?

Ha személyesen és online is találkozunk: 79.000 forint

Ha minden alkalommal online találkozunk: 59.000 forint

Hol tudok időpontot foglalni?

Ha csak online szeretnél jönni, akkor itt tudsz időpontot foglalni az első online alkalomra: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/11226

Ha személyesen szeretnél jönni, ezen a linken tudsz foglalni az első, személyes alkalomra: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/5804

Gyakran ismételt kérdések a testalkatelemzésről

Online vagy személyes a testalkatelemzés szolgáltatásod?

Az első alkalom lehet személyes vagy online is.

A második alkalom és a harmadik, follow-up konzultáció minden esetben online történik.

Hogyan képzeljem el a szolgáltatást, ha az első alkalom is online történik?

Ezt elsősorban azoknak javaslom, akik időszűkében vannak, vagy a távolság miatt nehezen jutnának el személyes tanácsadásra.

 • Az online testalkatelemzés első alkalmára itt tudsz jelentkezni: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/11226 Ezen az alkalmon átbeszéljük a dilemmáidat, kérdéseidet, én is mesélek az egész rendszerről.
 • Ezután kiküldök egy emailt, amelyben részletesen le van írva, milyen méréseket, fotókat, információkat kell elküldened ahhoz, hogy el tudjam készíteni a testalkatelemzést.
 • Amikor elküldöd nekem a méreteket és a fotókat, két héten belül elkészítem az elemzésedet.
 • A személyre szabott testalkatelemzést WeTransferen keresztül pdf formátumban kapod meg.
 • Az elemzés elküldése után emailben egyeztetünk egy 60 perces online konzultációs időpontot, amelynek során minden kérdésedet átbeszéljük.
 • Ha hónapokkal később még vannak kérdéseid, van bejelentkezhetsz 20 perces, díjmentes follow-up konzultációra, hogy mindent átbeszéljünk.

Hogyan képzeljem el a szolgáltatást, ha az első alkalom személyesen történik?

 • Az első találkozónkra Minup foglalási rendszeren keresztül tudsz időpontot foglalni, itt: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/5804
 • A foglalt időpontban személyesen találkozunk a stúdiómban, ahol beszélgetünk, felteszek néhány célirányos kérdést, leveszem a méreteidet és fotókat készítek rólad, amelyeket a testalkatelemzéshez használok majd.
 • Az testalkatelemzést két héten belül elkészítem.
 • A személyre szabott testalkatelemzést WeTransferen keresztül pdf formátumban kapod meg körülbelül két héten belül.
 • Az elemzés elküldése után emailben egyeztetünk egy 60 perces online konzultációs időpontot, amelynek során minden kérdésedet átbeszéljük.
 • Ha hónapokkal később még vannak kérdéseid, van bejelentkezhetsz 20 perces, díjmentes follow-up konzultációra, hogy mindent átbeszéljünk.

Milyen ruhában kell elkészíteni az elemzéshez használt fotókat?

Érdemes olyan ruhát viselned, amelyben jól látszódik a sziluetted. Testhez tapadó felsőt, topot és hosszú leggingset vagy vastag, sötét színű harisnyát szoktam javasolni.

Ha személyes találkozóra érkezel, hozz magaddal ilyen ruhát.

Hogyan hangolódjak rá a testalkatelemzésre?

Az elemzés előtt küldök néhány feladatot, amivel rá tudsz hangolódni a testalkatelemzésre. Ezek segítenek nekem is abban, hogy lássam, milyen jellegű ruhadarabokat és összeállításokat kedvelsz.

Páros testalkatelemzést vállalsz személyesen?

Nagyon intimnek érzem az eddig elhangzott beszélgetéseket ahhoz, hogy páros testalkatelemzést felvegyem a szolgáltatásaim közé. Amennyiben mégis együtt szeretnétek jönni, írjatok egy emailt és megbeszéljük a részleteket!

Férfiak is mehetnek testalkatelemzésre?

Alapvetően kevesebb tapasztalatom van a férfiak öltözködésével kapcsolatban, így egyelőre nem vállalok férfi ügyfeleket.

Lesznek tiltólistás ruhadarabok?

Nem lesznek, mert nem így építettem fel a szolgáltatást. Egy szemléletet szeretnék átadni, optikai harmónián alapuló tudást. Ez alapján te tudod eldönteni, mit és miért szeretnél viselni. Amire nálam számíthatsz, az a biztonságos légkör, a megengedő hozzáállás és az érzékenység.

Mi van akkor, ha nem tetszenek azok a ruhák, amiket ajánlasz?

A testalkatelemzésnél nem a ruhák stílusára, hanem a fazonokra, szabásokra koncentrálunk elsősorban. Úgy építettem fel a szolgáltatást és olyan példákat mutatok, amely a stílusodat is figyelembe veszi.

Ennek ellenére azt javaslom, tekints úgy az ötletekre, mind egy svédasztalra, és csak azt vidd el az asztalról, ami megtetszik. De azért néha próbálj ki valami új dolgot is, mert a kísérletezés nélkül nincsenek új tapasztalatok.

Az elemzés után maradtak kérdések, mit tegyek?

Én is jelentkezni fogok a testalkatelemzés után három hónappal, hogy megkérdezzem, hogy érzed magad. De ha vannak kérdéseid, mindenképp jelentkezz akár korábban is! A szolgáltatás része a díjmentes 20 perces follow-up konzultáció.

Hol tartasz személyesen testalkatelemzést?

Jelenleg Budapesten és Békéscsabán tartok testalkatelemzést személyesen.

Mennyibe kerül a testalkatelemzés szolgáltatás?

A testalkatelemzés aktuális árát a szolgáltatás leírásánál találod.

Hétvégén is dolgozol?

Igen, rendszeresen dolgozom hétvégi napokon is, de a változás jogát fenntartom. Hétvégi felár nincs. Viszont a hétvégi időpontok nagyon népszerűek, hónapokkal előre betelnek. Ezt vedd figyelembe, ha hétvégén tervezel jönni.

Hogyan tudok bejelentkezni hozzád?

A személyes budapesti időpontokra a foglalási rendszeren keresztül tudsz bejelentkezni: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/5804

Ha Békéscsabára szeretnél jönni, emailben egyeztessünk időpontot.

Ha a teljesen online elemzést választod a foglalási rendszeren itt tudsz bejelentkezni az első alkalomra: https://app.minup.io/book/holy-duck/service/11226

Hogyan tudok fizetni?

A foglalás során automatikusan kapsz egy emailt, amelyben a számla kiállításához szükséges adatokat kérem el – teljes név, email, lakcím. A válaszemailben jelezd, hogy átutalással vagy készpénzzel szeretnél-e fizetni. Ha az átutalás mellett döntesz, azt legkésőbb a tanácsadás előtti napig tudod megtenni. A helyszínen már csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Ajándékba is adhatom a testalkatelemzést?

Igen, de mivel nagyon intim programról van szó, ezért kifejezetten szeretném kérni, hogy előre egyeztess az ajándékozottal!

Nem találok időpontot, ez lehetséges?

Az időpontok tekintetében igyekszem naprakész lenni. Ennek ellenére elképzelhető, hogy 3 hónapra előre betelnek az időpontjaim, nekem pedig időre van szükségem, hogy megszervezzem a következő fél évemet. Ha nincs elérhető időpont, nyugodtan írj emailt!

Foglalás előtt olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!

(Visited 1 times, 1 visits today)