Az átláthatóság számomra kiemelten fontos, ezért is gondoltam arra, hogy beavatlak benneteket abba, hogyan épül fel a Holy Duck! blogra támaszkodó vállalkozásom. Mivel foglalkozom, miből származnak a bevételeim.

Szabadúszó, vállalkozó

Egészen 2019 márciusáig a fizetésem egy részét és a szabadidőmet fordítottam a Holy Duck! blogra. 2019 márciusában közös megegyezéssel elbúcsúztam a munkahelyemtől, és belevágtam a szabadúszásba.

Színtanácsadás

A bevételeim egy részét nektek köszönhetem, hiszen sokan vagytok, akik a blogon találtatok rá a színtanácsadás témájára, és hozzám jöttök tanácsadásra. Vagy ha már jártatok nálam, és jó élmény volt, akkor ajándékkártyát vásároltok nálam, és meglepitek velem a barátaitokat, családtagjaitokat.

Előadások

A bevételeim másik részét a környezettudatos öltözködésről szóló előadások teszik ki. Ha szeretnétek, hogy nálatok meséljek a tapasztalataimról, keressetek nyugodtan!

Cikkírás

Újságíróként, szerkesztőként dolgoztam közel tizenöt évig. A bevételeim harmadik lába az újságírás. Jelenleg nem publikálok rendszeresen sehol.

Fizetett együttműködések márkákkal

A blogon megjelentek a fizetett együttműködések is. Soha nem szerettem volna kizárólag ezekre támaszkodni, mert a függetlenségem megőrzése sokkal fontosabb annál, hogy minden együttműködést elvállaljak csak azért, hogy be tudjam fizetni a csekkeket.

Csak olyan hirdetések jelentek meg az oldalon, amelyekkel akkor maximálisan tudtam azonosulni.

2022-ben a Zöld gardrób környezettudatos divattal foglalkozó webshoppal, az egyedi szemüvegekben utazó Thinwood magyar szemüvegmárkával és a Vatera.hu Zöld Vatera aloldalával működtünk együtt éves szinten. Emellett rövidebb távú együttműködéseim is vannak minden hónapban.

Helló, slow fashion! könyv

2021 novemberében jelent meg az első könyvem a Gingo Kiadónál. A könyvek megvásárlása után szerzőként jogdíjat kapok.

(Visited 1 252 times, 1 visits today)