Amikor valaki azt kérdezi tőlem, hol vásároljon fenntartható és etikus divattermékeket Magyarországon, akkor csak azt tudom először mondani: a saját szekrényében. A tudatos vásárlás valahol ott kezdődik, hogy kiderítjük, mi az, amink már van. Elkezdjük megismerni a saját ruhatárunkat, mellette pedig önmagunkat is. Ez nem kétperces folyamat, és nem is biztos, hogy megy egyedül.

Vásárlás előtt

Én az elmúlt években jártam színtanácsadáson, testalkat-tanácsadáson, ár-érték arány workshopon, vásároltam személyi stylisttal, folyamatosan kísérleteztem a már meglévő ruháimmal.

2018-tól én is vállalok színtanácsadást. Ha hozzám szeretnél jönni, a részleteket itt elolvashatod.

Ugyan nem ruha, de javaslom az arctorna-workshopot, színtanácsadás után pedig rúzstanácsadást vagy egyéni sminkoktatást.

Azt gondolom, vásárlás helyett érdemes ezekre időt szánni, új ruhadarab helyett először ezekre költeni.

színtanácsadás

Mindent tudok magamról, vásárolni szeretnék

Türelem, türelem! A lelőhelyek listája nagyon kezdetleges, de ahogy időm engedi, folyamatosan bővítem. A legtöbb tervezővel, alkotóval kapcsolatban is állok, a nagyobb márkák esetén pedig arra biztatlak, ha kérdésed van, írj nekik. Ezek nem fizetett megjelenések, hanem tényleg úgy gondolom, hogy náluk érdemes szétnézni.

  • Varrd meg, készítsd el magadnak – workshopok
  • Külföldi márkák, tervezők, alkotók
piknik
(Visited 18 387 times, 1 visits today)