Színtanácsadás ajándékba

Ha már jártál nálam, szeretted, ami történt, és szeretnéd mással is megosztani az élményt, vásárolj neki ajándékba színtanácsadást. Az ajándékkártya vásárlásával kapcsolatban ide kattintva olvashatsz hasznos információkat.

Építs tudatos ruhatárat vagy kapszulagardróbot a saját színeiddel

Amikor elkezdtem a fenntartható divattal, a túlfogyasztással, a fast fashion okozta problémákkal, a minimalista ruhatárral, a tudatos ruhavásárlással foglalkozni, álmomban sem gondoltam volna, hogy nem sokkal később szín- és stílustanácsadó kurzuson fogok ülni Pirityi Évánál. Ma már sok helyen lehet színtanácsadást tanulni. Én Éva kurzusa után Huszka Áginál jártam többször is konzultáción. Ági nemrég saját kurzust indított, erről beszélgettem is vele.

Számtalan külföldi bloggert követek, akik minimalista ruhatárat építenek a fekete, a fehér, a barna és a szürke színekből. Ha szívesen építenél kapszularuhatárat, de nem ragaszkodsz a fenti árnyalatokhoz, gyere el hozzám, keressük meg azokat a színeket, amelyek nemcsak jól állnak neked, hanem egymással is szuperül kombinálhatók.

Szerintem a kapszularuhatár is lehet színes – szó szerint.

Nekem rengeteget segített a szín- és stílustanácsadás abban, hogy

 • tudjam, mit keressek az üzletekben;
 • tudjam, mely árnyalatok emelnek ki;
 • tudjam, milyen színekben tudok láthatatlanná válni;
 • egymással összeillő, jól kombinálható színeket válasszak;
 • smink nélkül is ragyogjak (ha akarok);
 • magabiztosabb legyek.

A ruhatár felépítésénél a színek és a színeink ismerete nem minden, de minden alapja lehet. És ha nekem ennyit segített, szívesen adom át ezt a tudást nektek is.

Gyere el hozzám egy színtanácsadással egybekötött beszélgetésre, ha

 • érdekel a fenntartható divat;
 • a tudatos ruhavásárlás;
 • a tudatos ruhatárépítés;
 • kíváncsi vagy, hogy több mint 150 különböző árnyalat közül melyek a legelőnyösebbek számodra.

Tudnivalók

 • Beszélgetünk majd a színekről, a ruhatáradról, a színekkel való kapcsolatodról, a fenntartható divatról.
 • A színtanácsadás több mint 150 színes kendővel egy tükör előtt, természetes fényben történik. (A színtanácsadás menetéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.)
 • A tanácsadás végén kapsz tőlem egy bankkártya méretű plasztikkártyát, amelyen a színtípusodra jellemző néhány árnyalatot találod. Arra szoktam kérni mindenkit, fotózza le a legjobb kendőket, mert az a személyre szabott színpalettája.
 • A tanácsadás végén e-mailben küldök egy leírást, amelyet bármikor elolvashatsz, ha valamire nem emlékeznél.
 • Most már létezik Pinterest-oldalam is, ahova a színtípusoknak gyűjtögetek inspirációkat. Kövess ott is, ha gondolod.
 • Tapasztalatom szerint sok-sok kérdés merül fel még a tanácsadás után is (főleg, ha sok az új információ), így egy egyszeri e-mailes konzultációt beleszámítottam az árba.
 • Garancia: ha nem vagy elégedett a színeiddel hónapok múlva sem, vagy úgy érzed, valami nem stimmel, természetesen visszavárlak egy díjtalan második elemzésre.

Egyéni színtanácsadás Budapesten

Az egyéni színtanácsadás időtartama: kb. 2-2 és fél óra.

Helyszín (2021 márciusától): Holy Duck! lakásstúdió, 1078 Budapest Hernád utca 22. 3. em. 24A (37-es kapucsengő, a házban sajnos nincs lift)

Fontos!

 • Kizárólag természetes fényben dolgozom, ezért októbertől március közepéig 9 és 15 óra között, áprilistól szeptemberig 9 és 18 óra között vállalok tanácsadást.
 • A színtanácsadást smink nélkül végezzük, a minimális alapozó, BB-krém, szempillaspirál, szemceruza miatt nem látod majd azt, amire szeretném felhívni a figyelmed. Természetesen érkezhetsz sminkben, mert a Holy Duck! lakásstúdióban le tudod mosni a sminket, sőt, hozhatod a saját sminktermékeidet is, hogy utána újra kisminkeld magad.
 • A hajat letakarom a tanácsadás során, nem érdemes bonyolult frizurával megjelenned.
 • Ha megoldható, ne viselj aznap magas nyakú felsőt, garbót, mert ez egy kicsit nehezíti a kendők elhelyezését.
 • Jó, ha van nálad hajgumi is, mert összekötött hajjal könnyebb felhelyezni a fejkendőt. (De ha nincs nálad, tudok adni kölcsön.)

Az egyéni tanácsadás ára: 29.000 forint

Fotó: Séllei Lilla

Páros színtanácsadás

Nagyon jól szoktak sikerülni a páros találkozások is, így ha valakivel együtt jönnél, arra is van lehetőség. A páros tanácsadás pontosan ugyanazt tartalmazza, mint az egyéni tanácsadás, de jóval kedvezőbb az ára. (Ennek oka, hogy ez nekem is sokkal kevesebb szervezéssel jár, az idő pedig… mint tudjuk: pénz.)

A páros színtanácsadás időtartama: kb. 3-3 és fél óra.

A páros színtanácsadás ára: 22.500 forint / fő

Fotó: Séllei Lilla
Fotó: Séllei Lilla

Csoportos színtanácsadás

Workshopot nem tartok, de barátok, kollégák, családtagok gyakran szeretnének 3-4 fős tanácsadást születésnapra, karácsonyra, ballagásra, vagy közös programként.

Ilyenkor az elméleti részt ugyanúgy elmesélem, mintha egyéni vagy páros tanácsadásra jönnétek. Ezt követően egy főre körülbelül 50 perc teljesen személyes tanácsadás jut. Ha úgy gondoljátok, szeretnétek többen együtt jönni, válasszátok ezt a lehetőséget.

A csoportos színtanácsadás időtartama: a csoport létszámától függ.

A csoportos színtanácsadás díja: 19.000 forint / fő

A szolgáltatás díja a helyszínen fizetendő készpénzzel vagy utalással a tanácsadást követően 8 napon belül.

Színtanácsadás Budapesten kívül

Egyre többen keresnek meg, hogy legyen színtanácsadás Budapesten kívül is. Szívesen utazom el az ország bármely városába, amennyiben összegyűlik a kellő számú jelentkező, illetve segítséget kapok a szervezéshez.

Érdekel, melyik magyarországi és külföldi városokban tartok színtanácsadást a közeljövőben? Kattints ide >>> a részletekért!

Időpontegyeztetés, kérdések

Általában hétvégén is dolgozom, de a hétvégi időpontok mindig sokkal hamarabb betelnek. Ezt vedd figyelembe, ha hétvégi időpontot tervezel.

Ha további kérdésed van, vagy szívesen egyeztetnél időpontot, írj e-mailt az info@holyduck.hu e-mail-címre. A tárgyba írd a „Színtanácsadás” szót.

Fotó: Séllei Lilla

Akik nálam jártak színtanácsadáson

(Visited 23 146 times, 10 visits today)