Fontos információ, kérlek, olvasd el!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy előre nem tervezhető okok miatt 2023. október 13. és 2024. január 31. között nem tartok tanácsadásokat, így színtanácsadást sem. Az első szabad foglalható időpontokról a közösségi média oldalaimon adok hírt. Ha ajándékkártyát kaptál, azt 2024. február 1-től tudod beváltani, a lejárati időpontot természetesen rugalmasan kezelem. Nagyon köszönöm a megértést!

Színtanácsadás ajándékba

Ha már jártál nálam, szeretted, ami történt, és szeretnéd mással is megosztani az élményt, vásárolj neki ajándékba színtanácsadást. Az ajándékkártya vásárlásával kapcsolatban ide kattintva olvashatsz hasznos információkat.

Építs tudatos ruhatárat vagy kapszulagardróbot a saját színeiddel

Amikor elkezdtem a fenntartható divattal, a túlfogyasztással, a fast fashion okozta problémákkal, a minimalista ruhatárral, a tudatos ruhavásárlással foglalkozni, álmomban sem gondoltam volna, hogy nem sokkal később szín- és stílustanácsadó kurzuson fogok ülni Pirityi Évánál. Ma már sok helyen lehet színtanácsadást tanulni. Én Éva kurzusa után Huszka Áginál jártam többször is konzultáción. Ági saját kurzust indított, erről beszélgettem is vele.

Számtalan külföldi bloggert követek, akik minimalista ruhatárat építenek a fekete, a fehér, a barna és a szürke színekből. Ha szívesen építenél kapszularuhatárat, de nem ragaszkodsz a fenti árnyalatokhoz, gyere el hozzám, keressük meg azokat a színeket, amelyek nemcsak jól állnak neked, hanem egymással is szuperül kombinálhatók.

Szerintem a kapszularuhatár is lehet színes – szó szerint.

Nekem rengeteget segített a szín- és stílustanácsadás abban, hogy

  • tudjam, mit keressek az üzletekben.
  • ismerjem, mely árnyalatok emelnek ki.
  • tisztában legyek azzal, milyen színekben tudok láthatatlanná válni.
  • egymással összeillő, jól kombinálható színeket válasszak.
  • smink nélkül is ragyogjak (ha akarok).
  • magabiztosabb legyek.

A ruhatár felépítésénél a színek és a színeink ismerete nem minden, de minden alapja lehet. És ha nekem ennyit segített, szívesen adom át ezt a tudást nektek is.

Fotók a színtanácsadásról: Séllei Lilla

Gyere el hozzám egy színtanácsadással egybekötött beszélgetésre, ha

  • érdekel a fenntartható divat;
  • a tudatos ruhavásárlás;
  • a tudatos ruhatárépítés;
  • kíváncsi vagy, hogy több mint 150 különböző árnyalat közül melyek a legelőnyösebbek számodra.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A színtanácsadás elmélete: Beszélgetünk majd a színtípusokról, a szubjektív és objektív színekről, a ruhatáradról, a színekkel való kapcsolatodról, valamint a fenntartható divatról.

Tesztelés: a színtanácsadás több mint 150 színes kendővel egy tükör előtt, természetes fényben történik. (A színtanácsadás menetéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.)

Színkártya: a tanácsadás végén kapsz tőlem egy bankkártya méretű plasztikkártyát, amelyen a színtípusodra jellemző néhány árnyalatot találod. Arra szoktam kérni mindenkit, fotózza le a legjobb kendőket, mert az a személyre szabott színpalettája.

E-book: a tanácsadás után e-mailben küldök egy leírást, amelyet bármikor elolvashatsz, ha valamire nem emlékeznél.

Pinterest: most már létezik Pinterest-oldalam is, ahova a színtípusoknak gyűjtögetek inspirációkat. Kövess ott is, ha gondolod.

Konzultáció e-mailben a színtanácsadás után: tapasztalatom szerint sok-sok kérdés merül fel még a tanácsadás után is (főleg, ha sok az új információ), így egy egyszeri e-mailes konzultáció is a színtanácsadás része.

Plusz egy alkalom: ha nem vagy elégedett a színeiddel hónapok múlva sem, vagy úgy érzed, valami nem stimmel, természetesen visszavárlak egy díjtalan második elemzésre.

Rúzspróba: A színtanácsadás végén kipróbálhatsz néhány árnyalatot, megtalálhatod a kedvenc rúzsodat is.

Amire nálam számíthatsz

Kizárólag természetes fényben dolgozom, ezért októbertől március közepéig 9 és 15:30 óra között, áprilistól szeptemberig 9 és 18 óra között vállalok tanácsadást.

A színtanácsadást smink nélkül végezzük, a minimális alapozó, BB-krém, szempillaspirál, szemceruza miatt nem látod majd azt, amire szeretném felhívni a figyelmed. Természetesen érkezhetsz sminkben, mert le tudod mosni a sminket, sőt, hozhatod a saját sminktermékeidet is, hogy utána újra kisminkeld magad.

A hajat letakarom a tanácsadás során, nem érdemes bonyolult frizurával megjelenned.

Ha megoldható, ne viselj aznap magas nyakú felsőt, garbót, mert ez egy kicsit nehezíti a kendők elhelyezését.

Jó, ha van nálad hajgumi is, mert összekötött hajjal könnyebb felhelyezni a fejkendőt. (De ha nincs nálad, tudok adni.)

Egyéni színtanácsadás Budapesten

Az egyéni színtanácsadás időtartama: kb. 2 óra.

Helyszín:

A Holy Duck! lakásstúdió, 1078 Budapest Hernád utca 22. 3. emelet 24A ajtó, kapucsengő: 37 (a házban nincs lift)

Az egyéni tanácsadás ára: 45.000 forint
Ajándékkártyát egyéni színtanácsadásra is vásárolhatsz. Az ajándékkártya egy évig beváltható. Részletek >>>

Időpontok IDE KATTINTVA foglalhatók! (Ha egyéni színtanácsadásra szóló ajándékkártyád van, IDE KATTINTVA tudsz foglalni.)

A szolgáltatás díja a helyszínen fizetendő készpénzzel vagy utalással a tanácsadást követően 8 napon belül.

60 perces, egyéni színtanácsadás

Rendszeresen elérhető a 60 perces, egyéni színtanácsadás, amelynek során csak a gyakorlati részre, a kendőzés folyamatára koncentrálunk. Akkor ajánlom, ha voltál már máshol színtanácsadáson, de nem vagy biztos a végeredményben, és szívesen részt vennél még egy alkalmon. Illetve akkor szól neked, ha tankönyvi típusnak érzed magad, és inkább megerősítésre van szükséged.

Ebben az esetben keveset, körülbelül 10 percet beszélgetünk, a kendőzés időtartama 50 perc.

Időpontok: IDE KATTINTVA foglalhatók!

A 60 perces egyéni színtanácsadás díja: 29.000 forint / fő

Ajándékkártyát erre a szolgáltatásra nem tudsz vásárolni. A szolgáltatás díja előre fizetendő.

Páros színtanácsadás

Nagyon jól szoktak sikerülni az anya-lánya, a barátnős, a tesós, a férj-feleség, menyasszony-vőlegény, szerelmesek, élettársak két fős színtanácsadásai is. Ha szeretnétek közös önismereti programot, érdekel benneteket a fenntartható divat, vagy csak kíváncsiak vagytok a színtípusotokra, jelentkezzetek be páros színtanácsadásra.

A páros színtanácsadás időtartama: kb. 3-3 és fél óra.

A páros színtanácsadás ára: 35.000 forint / fő
Ajándékkártyát páros színtanácsadásra is vásárolhatsz. Az ajándékkártya egy évig beváltható. Részletek >>>

Időpontok IDE KATTINTVA foglalhatók! (Ha páros színtanácsadásra szóló ajándékkártyád van, IDE KATTINTVA tudsz bejelentkezni.)

A szolgáltatás díja a helyszínen fizetendő készpénzzel vagy utalással a tanácsadást követően 8 napon belül.

Csoportos színtanácsadás Budapesten

Workshopot nem tartok, de barátok, kollégák, családtagok gyakran szeretnének 3-4 fős tanácsadást születésnapra, karácsonyra, ballagásra, vagy közös programként.

Ilyenkor az elméleti részt ugyanúgy elmesélem, mintha egyéni vagy páros tanácsadásra jönnétek. Ezt követően egy főre körülbelül 50 perc teljesen személyes tanácsadás jut. Ha úgy gondoljátok, szeretnétek többen együtt jönni, válasszátok ezt a lehetőséget.

A csoportos színtanácsadás időtartama: a csoport létszámától függ.

Időpontot emailben tudunk egyeztetni!

A csoportos színtanácsadás díja: 29.000 forint / fő
Ajándékkártyát csoportos színtanácsadásra is vásárolhatsz. Az ajándékkártya egy évig beváltható. Részletek >>>

A szolgáltatás díja a helyszínen fizetendő készpénzzel vagy utalással a tanácsadást követően 8 napon belül.

Családi, baráti társaságoknak színtanácsadás Budapesten kívül

Egyre többen keresnek meg, hogy legyen színtanácsadás Budapesten kívül is. Szívesen utazom el az ország bármely városába, amennyiben összegyűlik a kellő számú jelentkező. Általában családok, baráti társaságok szeretnének privát színtanácsadást.

Rendszeresen utazom, hogy 60 perces színtanácsadásokat tartsak szerte az országban. Érdekel, melyik magyarországi és külföldi városokban tartok színtanácsadást a közeljövőben? Kattints ide >>> a részletekért!

Időpontegyeztetés, kérdések

Hétvégi felár nincs. Viszont a hétvégi időpontok nagyon népszerűek, hónapokkal előre betelnek. Ezt vedd figyelembe, ha hétvégén tervezel jönni.

Akik nálam jártak színtanácsadáson

(Visited 43 154 times, 1 visits today)